Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Πως έχασε την ζωή του στο δυστύχημα πέφτοντας από το γκρεμό...

ΒΙΝΤΕΟ: Πως έχασε την ζωή του στο δυστύχημα πέφτοντας από το γκρεμό στο Κονδύλι Ναυπλίου

Σήμερα Σάββατο 21-9-2019 στις 10:30 αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε στο γκρεμό στην μεγάλη στροφή κατεβαίνοντας στο Κονδύλι.

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Στο αυτοκίνητο επέβαινε, ένα μικρό ασημί Mercedes a class, μόνο ο ηλικιωμένος οδηγός που κατέβαινε στην ακτή για να ψαρέψει. Συνήθιζε άλλωστε να πηγαίνει για ψάρεμα στο Κονδύλι.

Η Πυροσβεστική Ναυπλίου, το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία βρέθηκαν αμέσως μόλις έγινε γνωστό το δυστύχημα στο σημείο. Ειδοποιήθηκαν από τους ανθρώπους που δουλεύουν στα μπαράκια της παραλίας και οι οποίοι άκουσαν 4-5 δυνατά κτυπήματα. Κατάλαβαν ότι αυτοκίνητο είχε πέσει στο γκρεμό και ειδοποίησαν. Το αυτοκίνητο πεσμένο μέσα στα σχίνα και την πλούσια βλάστηση δεν ήταν εύκολο να εντοπιστεί. Όταν άρχισαν να κτενίζουν οι πυροσβέστες την περιοχή βρέθηκε ο άτυχος ηλικιωμένος στην μέση της απόστασης από το δρόμο μέχρι την θάλασσα νεκρός. Πιο κάτω έπεσε το αυτοκίνητο… Οι πυροσβέστες έψαξαν ολόκληρη την περιοχή για τυχός και άλλους επιβάτες, αλλά ευτυχώς δεν υπήρχαν συνεπιβάτες.

Ο άτυχος Ν.Σ. ήταν γνωστός στην περιοχή αφού επί χρόνια διατηρούσε καφενείο, στη συνέχεια γνωστή ταβέρνα και επίσης ασχολείτο και με ακίνητα.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ