Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤην Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου οι συναντήσεις της Ομάδας Ψυχολογικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης...

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου οι συναντήσεις της Ομάδας Ψυχολογικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Ασθενών

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”, ενημερώνει οτι ξεκινά τις συναντήσεις της η Ομάδα Ψυχολογικής Υποστήριξης & Ενδυνάμωσης Ασθενών.

 

Στην ομάδα συμμετέχουν ασθενείς, άντρες και γυναίκες που νοσούν τώρα ή έχουν νοσήσει μέσα στα τελευταία 2 χρόνια.

Στόχος της ομάδας είναι οι ασθενείς να μοιραστούν θέματα που τους απασχολούν και να πάρουν τη στήριξη που χρειάζονται για να μπορέσουν με αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό τους να αντιμετωπίσουν όχι μόνο την ασθένειά τους αλλά και ότι τους απασχολεί. Γιατί….μέσα στην ομάδα τα προβλήματα διαιρούνται και οι χαρές πολλαπλασιάζονται!

Με αφορμή την έναρξη των συναντήσεων, το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί όλους τους ασθενείς-μέλη του για να περάσουν ένα όμορφο και χαλαρό απόγευμα, αλλά και για να γνωριστούν καλύτερα, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 στις 6 το απόγευμα στα γραφεία μας (Γούναρη 47-Αργος), παρουσία και της υπεύθυνης συντονίστριας της Ομάδας Ψυχολογικής Υποστήριξης & Ενδυνάμωσης Ασθενών κ. Εμμανουέλας Κούρου -ψυχολόγου MSc-ψυχοθεραπεύτριας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2751068858 κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων του Συλλόγου.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ