Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEGournopanos - Για έναν κήπο άνετο, χαλαρωτικό και παρεΐστικο!

Gournopanos – Για έναν κήπο άνετο, χαλαρωτικό και παρεΐστικο!

Ο κήπος σας είναι ένα από τα μέρη που σας χαρίζει μία ανάσα δροσιάς και λίγες στιγμές χαλάρωσης μέσα στην ημέρα ή την νύχτα. Αν είστε λοιπόν από αυτούς που αγαπούν τον κήπο τους και θέλουν να τον διαμορφώσουν με τα σωστά αξεσουάρ, έπιπλα εξωτερικού χώρου, τον σωστό φωτισμό, με ψησταριές μπάρμπεκιου υψηλής ποιότητας, με μαξιλάρια κήπου μεγάλα που χρησιμεύουν και σαν καθίσματα, είστε στο σωστό μέρος. Πως θα ξεκινήσετε να φτιάχνετε λοιπόν αυτό το ειδυλλιακό μέρος που είναι λίγα βήματα μόλις από το σαλόνι σας και από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο μπορεί να σας φιλοξενεί κάθε ώρα που το έχετε ανάγκη.

 

Φροντίστε να δημιουργήσετε ένα όμορφο καθιστικό

Επιλέξτε έναν καναπέ άνετο με αναπαυτικά καθίσματα και μία ξαπλώστρα για να απολαμβάνετε τον ήλιο και το θεραπευτικό φως του.

Ένας γωνιακός καναπές είναι η καλύτερη λύση αν θέλετε να έχετε αρκετό χώρο για να κάθεστε μόνοι ή με παρέα. Ο εικονιζόμενος καναπές δεν μπορεί παρά να είναι διάσημος, αφού δημιουργήθηκε από το Δανέζικο σχεδιαστικό δίδυμο Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Ο μινιμαλιστικός του σχεδιασμός είναι άψογος και ταιριάζει σε κάθε στυλ και ύφος χώρου. Ξεχωρίζει για το σύστημα QuickDry Cane-line όπου ακόμα και μετά από μία ώρα βροχής, τα μαξιλάρια είναι και πάλι στεγνά. Που θα βρείτε αυτόν τον καταπληκτικό καναπέ; Εδώ, με μία πολύ εύκολη online αγορά. Σε 3 ημέρες στην πόρτα σας.

 

Κάντε πιο ενδιαφέρον το καναπεδάκι από ξύλο

Η άνεση είναι το παν σε έναν χώρο χαλάρωσης! Ακόμα και στο πιο minimal έπιπλο, μπορούν να χωρέσουν τα μαξιλάρια κήπου σε διάφορα μεγέθη με ειδική επένδυση, είτε διακοσμητικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν καθίσματα στο πάτωμα. Βρείτε διακοσμητικό μαξιλάρι της CANELINE στο χρώμα της επιλογής σας.

 

Για το BBQ

Μαγειρέψτε και ψήστε τις αγαπημένες σας λιχουδιές στον κήπο, επιλέγοντας ψησταριές μπάρμπεκιου από την μεγάλη ποικιλία Gournopanos. Ενδεικτικά αναφέρουμε την ηλεκτρική ψησταριά Weber που είναι έτοιμη για ψήσιμο αμέσως μετά την σύνδεσή της. Γλυτώστε την προετοιμασία του κάρβουνου ή του υγραερίου! Βρείτε και πολλά αξεσουάρ που θα βελτιώσουν τις ικανότητές σας. Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο Gournopanos E-Shop.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ