Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑSOS: 3 πράγματα που πρέπει να κάνεις αν αδιαθετήσεις τη μέρα του...

SOS: 3 πράγματα που πρέπει να κάνεις αν αδιαθετήσεις τη μέρα του γάμου σου

Η μέρα του γάμου για μία γυναίκα είναι μία από τις πιο σημαντικές στη ζωή της (αν όχι η πιο σημαντική) και σίγουρα όλες θέλουμε να είναι όπως ακριβώς την έχουμε ονειρευτεί και την έχουμε φανταστεί. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως το τελευταίο που όλες θα θέλαμε είναι να μας έρθει περίοδος εκείνη την ημέρα. Μοιάζει με εφιάλτη και μόνο η σκέψη.

Αν η περίοδός σου είναι σταθερή κάθε μήνα σίγουρα δεν κινδυνεύεις από αυτό, αν όμως ο κύκλος σου είναι κάπως ασταθής, τότε μάλλον θα πρέπει να είσαι κάπως πιο προσεκτική εκείνες τις μέρες. Τι μπορείς όμως να κάνεις αν τύχει τελικά κι έρθει εκείνη την πιο ακατάλληλη μέρα ever;

Αρχικά μπορείς να επισκεφθείς τη/τον γυναικολόγο σου και να μιλήσεις μαζί της, προκειμένου να βρείτε μία λύση να την καθυστερήσετε. Σίγουρα ως ειδικός θα μπορέσει να σε βοηθήσει καλύτερα. Αν ωστόσο το είχες αμελήσει τελείως και σου έρθει τη μέρα του γάμου σου, το παν είναι να μην πανικοβληθείς. Δεν χρειάζεται να χαλάσεις την πιο όμορφη μέρα σου για ένα τόσο φυσιολογικό αν μη τι άλλο θέμα.

1. Να είσαι προετοιμασμένη: Αν από το πρωί νιώσεις πως έχεις συμπτώματα περιόδου βάλε σε ένα βαλιτσάκι που θα έχεις μαζί στην τελετή και στη δεξίωση όλα τα απαραίτητα –από παυσίπονα και σερβιέτες, μέχρι σοκολάτα-. Έτσι θα είσαι πιο σίγουρη και ήρεμη αν σε βρει εκείνη την ακατάλληλη στιγμή.

2. Στηρίξου στην κολλητή σου: Η κολλητή σου στον γάμο αυτό θα έχει πολλούς σημαντικούς ρόλους. Εκτός από κουμπάρα σου -ενδεχομένως- θα είναι και ο φύλακας άγγελός σου σε περίπτωση που εν τέλει αδιαθετήσεις. Θα σε παρακολουθεί για τυχόν διαρροές και θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τη σερβιέτα ή το ταμπόν σου πιο εύκολα.

3. Μην αφήσεις την περίοδο να σου χαλάσει τη μέρα: Εάν σε πιάσει απροετοίμαστη σίγουρα δεν θα είναι και η καλύτερή σου εμπειρία. Το θέμα όμως είναι να μην αφήσεις τα συμπτώματα και τα συναισθήματα που σου βγάζει η περίοδος να σε πάρουν από κάτω και να σου χαλάσουν τη διάθεση. Είναι η μέρα του γάμου σου και πρέπει να τη ζήσεις στο έπακρον!

 

 

Πηγή: www.queen.gr

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ