Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑ"Χρυσός" ο Χάρης Αγγελόπουλος - Αργυρός ο Παπαβασιλείου από το Ναύπλιο στη...

“Χρυσός” ο Χάρης Αγγελόπουλος – Αργυρός ο Παπαβασιλείου από το Ναύπλιο στη τοξοβολία

Με επιτυχία στέφθηκε η αποστολή του Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου Αχαΐας (Α.Σ.Σ.Α.) στην Αθήνα, καθώς οι αθλητές του Συλλόγου, που συμμετείχαν στον αγώνα Ανοιχτού Χώρου Ολυμπιακού και Σύνθετου Τόξου στο ΟΑΚΑ, κατάφεραν να διακριθούν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Συγκεκριμένα, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής του Α.Σ.Σ.Α. Χάρης Αγγελόπουλος, ο οποίος αναδείχτηκε πρώτος στη Β΄Αγωνιστική Κατηγορία Σύνθετου Τόξου, ενώ ο αθλητής του Συλλόγου Ιωάννης Παπαβασιλείου (στην πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του Συλλόγου) κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στη Β’ Αγωνιστική Κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου. Με τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν και οι δύο αθλητές ανέβηκαν στην Α΄ Κατηγορία, στο Σύνθετο και Ολυμπιακό Τόξο, αντίστοιχα.

«Σε συνέχεια του αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα και σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, οι αθλητές μας αυτή τη φορά αγωνίστηκαν στην Αθήνα και κέρδισαν τη δική τους θέση στο βάθρο των νικητών, ανάμεσα σε αθλητές από Συλλόγους όλης της Ελλάδας. Στόχος μας δεν είναι μόνο η επιτυχία, αλλά και η ευγενής άμιλλα, ο δημιουργικός συναγωνισμός, που μας δίνει κίνητρο να γινόμαστε καλύτεροι, τόσο στις επιδόσεις, όσο και στη διαμόρφωση του αθλητικού μας χαρακτήρα», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Α.Σ.Σ.Α. και προπονητής της ομάδας Χρήστος Κουρνούτος.

Το επόμενο αθλητικό «ραντεβού» για την ομάδα του Α.Σ.Σ.Α. είναι το Πρωτάθλημα Ανοιχτού Χώρου που διοργανώνει η Ομοσπονδία Τοξοβολίας τον Ιούνιο.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ