Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑTο Μελιτζάzz Λεωνιδίου τιμήθηκε με τη διάκριση EFFE LABEL 2019-2020 “Remarkable Arts...

Tο Μελιτζάzz Λεωνιδίου τιμήθηκε με τη διάκριση EFFE LABEL 2019-2020 “Remarkable Arts Festival”

Ιδιαίτερη τιμή για το φεστιβάλ Μελιτζάzz Λεωνιδίου η απονομή του σήματος EFFE LABEL 2019-2020 “Remarkable Arts Festival”.

Το σήμα EFFE είναι η σφραγίδα ποιότητας της Ευρώπης για τα αξιόλογα φεστιβάλ τέχνης που αποδεικνύουν τη δέσμευσή τους στον τομέα των τεχνών, στη συμμετοχή των τοπικών κοινοτήτων και στο διεθνές τους άνοιγμα.

Το “EFFE – Europe for Festivals, Festivals for Europe” είναι μια πρωτοβουλία του “EFA – European Festivals Association” και υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Το EFFE ανανέωσε την εγγραφή του Μελιτζάzz στον κατάλογο των πιο εκλεκτών Ευρωπαϊκών φεστιβάλ και, ταυτόχρονα, πρεσβευτών του EFFE για τα έτη 2019-2020, μιας και η πρώτη αναγνώριση του Μελιτζάzz έγινε το 2015, κατά την αρχική θεσμοθέτηση του EFFE Label.

Το σήμα αποτελεί μια ακόμα αναγνώριση της προσπάθειας του Μελιτζάzz να παρουσιάσει και να αναδείξει μέσα από τη δική του εναλλακτική προσέγγιση την τσακώνικη κληρονομιά, προσφέροντας ταυτόχρονα μια ευκαιρία απόλαυσης της περιοχής.

EFA – European Festivals Association
Sainctelettesquare 17, B -1000 Brussels, Belgium. T: +32 2 644 48 00
www.festivalfinder.eu | [email protected] | @effefestivals

Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ.
Χαράλαμπος Λυσίκατος
Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ