Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ"Το Υπουργείο Υποδομών έχει υποχρέωση να χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση των υποδομών"

“Το Υπουργείο Υποδομών έχει υποχρέωση να χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση των υποδομών”

“Το Υπουργείο έχει την ευθύνη και την υποχρέωση να χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση των καταστροφών. Όχι να βαφτίσει τον υπάλληλο του ευεργέτη με δημόσιο χρήμα”. Τα παραπάνω τόνισε η υπεύθυνη Επικοινωνίας της “Νέας Πελοποννήσου”, σχολιάζοντας τις επισκέψεις του γ.γ. Υποδομών Γ.Δέδε σε δήμους της Πελοποννήσου.

 

Αναφέρει αναλυτικά στην δήλωσής της η κα Νικολάκου: “Ευεργέτες” με δημόσιο χρήμα. Είναι το νέο είδος πολιτικών που ενδημούν σε αυτές τις περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο. Ο Γιώργος Δέδες, Υποψήφιος Περιφερειάρχης και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών  “μοιράζει” προεκλογικές υποσχέσεις και υποστηρίζει ότι “λεφτά υπάρχουν” από την “προίκα” που του έδωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτοανακηρύσσεται σε “ευεργέτη” της Πελοποννήσου σκορπώντας δημόσιο χρήμα, ένεκα του αξιώματος και της θέσης που κατέχει ως διορισμένος μετακλητός υπάλληλος.

Τα χρήματα όμως αυτά αφορούν το ακραίο καιρικό φαινόμενο του Ζορμπά που έπληξε κυρίως την Πελοπόννησο το Σεπτέμβριο του 2018 και είναι ελάχιστα σε σχέση με το μέγεθος των ζημιών. Το Υπουργείο έχει την ευθύνη και την υποχρέωση να χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση των καταστροφών. Όχι να βαφτίσει τον υπάλληλο του ευεργέτη με δημόσιο χρήμα. Οφείλει επίσης να κατανείμει τα χρήματα αυτά σύμφωνα με τις αρμοδιότητες του κάθε θεσμού και όχι, λόγω προσωπικών επιλογών, μόνο στις δημοτικές αρχές. Η πολιτική υπακούει σε σαφείς κανόνες και δεν μπορεί να γίνεται a la carte.

Εμείς θα βρούμε την λύση σε αυτή την ανοίκεια επίθεση του Γιώργου Δέδε κατά των πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ελπίζουμε να βρει και αυτός νέα θέση μετακλητού μετά τις περιφερειακές εκλογές, αφού είναι δεδομένο ότι θα εγκαταλείψει εκ νέου το περιφερειακό συμβούλιο.”

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ