Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΒαρουξής Λευτέρης: 
«Η γενιά μας μπροστά»

Βαρουξής Λευτέρης: 
«Η γενιά μας μπροστά»

Η επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο νίκης της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές αποτελεί για μένα μέγιστη τιμή.

 

Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και τον διαβεβαιώνω ότι θα φανώ αντάξιος της επιλογής του.

Συναισθανόμενος την μεγάλη τιμή και την μεγάλη ευθύνη, δεσμεύομαι να αγωνιστώ για τους πολίτες και την Ελλάδα, ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους.

Το διακύβευμα αυτών των ευρωεκλογών είναι μεγάλο.

Όχι μόνο γιατί η καταδίκη της σημερινής κυβερνητικής πολιτικής πρέπει να είναι καθολική και καθοριστική. Αλλά και γιατί η Ευρώπη, στην οποία ανήκουμε, έχει σήμερα περισσότερο παρά ποτέ ανάγκη από τη δύναμη και την ενεργή συμβολή των πολιτών για να μετασχηματιστεί σε μία σφριγηλή κοινωνική, οικονομική και πολιτική Ένωση ανάπτυξης και αλληλεγγύης.

Η Νέα Δημοκρατία, η ευρωπαϊκή παράταξη της λογικής και του αυτονόητου, είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να φέρει νέα πνοή στον τόπο και να δώσει στους νέους και τις νέες μας τις ευκαιρίες που τους αξίζουν στη ζωή.

Το «κάτι πρέπει να κάνω» είναι πάντα πιο αποτελεσματικό από το « κάτι πρέπει να γίνει». Ελπίζω και προσβλέπω στη στήριξή σας στην προσπάθειά μου αυτή και δεσμεύομαι να τιμήσω την ψήφο σας.

Σας ζητώ να με εμπιστευθείτε.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ