Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑMε μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα « Γυναίκα και Αθλητισμός » στο...

Mε μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα « Γυναίκα και Αθλητισμός » στο Δ.Α.Κ. Άργους

Mε μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα γυμναστικής, στα πλαίσια της δράσης « Γυναίκα και Αθλητισμός » στο Δ.Α.Κ. Άργους, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 11 πμ – 12 μμ, για καλύτερη υγεία και ευεξία.

Στόχος του προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. « Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός » του Δήμου Άργους – Μυκηνών Βαγγέλη Τζαβέλλα και της υπόλοιπης διοίκησης,

άλλωστε, είναι η γνωριμία των δημοτών με περισσότερα αθλήματα και εναλλακτικές μορφές άσκησης, πάντα από καταρτισμένους επιστημονικά ειδικούς – γυμναστές και χωρίς οιοδήποτε κόστος, αλλά και η ανάδειξη του Δ.Α.Κ. σε ένα σύγχρονο χώρο ψυχαγωγίας, συνάντησης, κοινωνικοποίησης όλων των δημοτών .

«Τα προγράμματα μας θα συνεχιστούν, θα έχουν υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά και θα αποτελέσουν μοχλό για την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού και τη δημιουργία μιας σύγχρονης αθλητικής κουλτούρας στην περιοχή μας, που θα μας φέρει πιο κοντά στον αθλητισμό του αύριο, στον οποίο όλοι και κυρίως η γυναίκα θα έχει μια ισότιμη και σημαντική θέση. Απώτερος σκοπός μας είναι η ανάδειξη του γυναικείου αθλητισμού στην περιοχή μας και η δυναμική ενημέρωση μέσω στοχευμένων προγραμμάτων, δρομικών γεγονότων, ημερίδων, ομιλιών, για τα ευεργετικά αποτελέσματα της άσκησης, αποτελέσματα που δίνουν στις γυναίκες και στα κορίτσια μια ασφαλή διέξοδο που θα τους εξασφαλίσει αυτοπεποίθηση, υγεία, ευεξία και κοινωνικότητα».

Β Α Γ Γ Ε Λ Η Σ Π. Τ Ζ Α Β Ε Λ Λ Α Σ

Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ Δ. Σ.
Ν. Π. Δ. Δ. Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Η Μ Ε Ρ Ι Μ Ν Α & Α Θ Λ Η Τ Ι Σ Μ Ο Σ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ