Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΟ Νίκος Λυγερός σε Άργος και Ναύπλιο για την παρουσίαση παιχνιδιών Στρατηγικής...

Ο Νίκος Λυγερός σε Άργος και Ναύπλιο για την παρουσίαση παιχνιδιών Στρατηγικής – Λογικής

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με τα Κέντρα Νεότητας της Μητρόπολης Αργολίδας,

διοργανώνουν εκδηλώσεις παρουσίασης παιχνιδιών Στρατηγικής – Λογικής με προσκεκλημένο τον κ. Νίκο Λυγερό, στο Άργος και στο Ναύπλιο.

 

Ο κ. Νίκος Λυγερός είναι Επισκέπτης Καθηγητής Πανεπιστημίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με ειδικεύσεις μαθηματικών, κομπιούτερ, επιστημολογίας, γλωσσολογίας, βιοηθικής, στρατηγικής και εκπαίδευσης έχει ασχοληθεί, σε βάθος, με τις δομές του εγκεφάλου και την ανάπτυξη της νοημοσύνης. Από τα δεδομένα που έχουν προκύψει, έχει εκδώσει βιβλία και έχει σχεδιάσει έξυπνα παιχνίδια, προκειμένου μέσα από αυτά και τη δημιουργική απασχόληση, οι μαθητές/-τριες να αναπτύσσουν δεξιότητες, ικανότητες, συγκέντρωση, αλλά ακόμα και να ξεπερνούν δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν.

Οι εκδηλώσεις θα υλοποιηθούν στους χώρους του 2ου, 3ου Γυμνασίου Άργους στις 22 Ιανουαρίου 2019 και 1ου, 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου στις 23 Ιανουαρίου 2019, από ώρα 08:30 π.μ. έως και 13:30, όπου οι μαθητές/-τριες θα ασχοληθούν με τα έξυπνα παιχνίδια.
Επίσης για όσους ενδιαφέρονται επιπλέον, θα μπορούν να επισκεφθούν τους χώρους των Κέντρων Νεότητας της Μητρόπολης Αργολίδας σε Άργος και Ναύπλιο κατά τις απογευματινές ώρες, όπου θα εξοικειωθούν ακόμη περισσότερο με αυτά τα παιχνίδια.

Ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Ιωάννης Γιατράκος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ