Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΜΕΣΣΗΝΙΑΤην Δευτέρα με κάλπη ο διάδοχος του Νίκα στον Δήμο Καλαμάτας

Την Δευτέρα με κάλπη ο διάδοχος του Νίκα στον Δήμο Καλαμάτας

Την ερχόμενη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, 6μμ, η δημοτική ομάδα Νίκα θα επιλέξει τον διάδοχο, τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

 

Δικαίωμα να ψηφίσουν και να τον επιλέξουν, έχουν οι 24 δημοτικοί σύμβουλοι και οι 29 πρόεδροι κι εκπρόσωποι των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, εκλεγμένοι το 2014 με το ψηφοδέλτιο Νίκα. Υποψηφιότητες θα κατατεθούν μέχρι την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, στις 6 μμ.

Αυτά αποφασίστηκαν ομόφωνα στη συνάντηση της δημοτικής ομάδας στο παλιό Επιμελητήριο Μεσσηνίας, το βράδυ της Δευτέρας. Οι ενδιαφερόμενοι που θα διεκδικήσουν τη θέση του υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας, θα είναι σίγουρα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλος Μπουζιάνης και ο αντιδήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος και υπό προϋποθέσεις ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Μπασακίδης και η αντιδήμαρχος Παναγιώτα Ντίντα.

Σε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο, οι Θανάσης Ηλιόπουλος και Γιώργος Φάβας (με τον Γιάννη Αδαμόπουλο αποτέλεσαν το προεδρείο της συνάντησης και είναι η εφορευτική επιτροπή της εκλογικής διαδικασίας) ενημέρωσαν για την ομόφωνη απόφαση της ομάδας.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ