Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠρωτιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας για τον δεύτερο στον κόσμο Γιάννη...

Πρωτιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας για τον δεύτερο στον κόσμο Γιάννη Σιδέρη από την Αργολίδα

Την πρωτιά στο 47ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Ανδρών κατέκτησε στην Καλαμάτα ο δεύτερος στον κόσμο και 8 φορές πρωταθλητής Ελλαδος στο αγωνιστικό ψαροντούφεκο, Γιάννης Σιδέρης, από τον Α.Ο. Αλιάς Πόρτο-Χέλι.

Ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο 3ος στον κόσμο Γεράσιμος Καββαδίας από τον Ναυτικό Όμιλο Κέρκυρας. Τρίτος αναδείχτηκε ο Νικόλαος Σαραντινός, του Ναυτικού Ομίλου Άπνους Ηρακλείου Κρήτης.

Συνολικά συμμετείχαν 12 κορυφαίοι δύτες-ψαροντουφεκάδες, όλοι τους με διακρίσεις, αλιεύοντας μέσα σε συνολικά 10 ώρες, μέσα στο Σαββατοκύριακο, σχεδόν 200 κιλά ψάρια.

Ο Γιάννης δήλωσε:

Ένα μεγάλο ευχαριστω στους ανθρωπους που στήριξαν κ αυτόν τον αγώνα . Οργανωτές , δύτες ασφαλειας , βαρκάρηδες , σπόνσορες κ όλους τους αθλητες. Το χαμόγελο του Nikos τα λέει όλα . Ο νικος μου έδωσε το κομμάτι στα 60 μέτρα που πηρα τον ροφό την δεύτερη ημερα κ οφείλω να το πω κ να τον ευχαριστήσω δημόσια!!

Για εμένα ήταν το ένατο τρόπαιο , ίσως το δυσκολότερο που έχω κατακτήσει .
Τα ψαρια ήταν ελάχιστα κ σε απαγορευτικά βάθη . Απεναντι μου ο Gerasimos που ψαρεύει 60μ!!! Κ αλλοι πολύ δυνατότεροι από εμένα στο ρηχό ψαρεμα κ τα άσπρα ψαρια…

Έπρεπε να σκεφτώ διαφορετικά το στήσιμο αυτού του αγώνα..
Το αφιερώνω στον φίλο μου Oleg Lyadenko που πιστεύει ακόμη στις ικανότητες μου!!!!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ