Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑ«Μαζί περπατάμε για τη ζωή» απο την «Αλληλεγγύη» την Κυριακή

«Μαζί περπατάμε για τη ζωή» απο την «Αλληλεγγύη» την Κυριακή

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», διοργανώνει την Κυριακή 14/10, το “Μαζί περπατάμε για τη ζωή”.

 

Πρόκειται για εκδήλωση που προωθεί:

  • την συντροφικότητα απέναντι στη γυναίκα που νοσεί ή έχει νοσήσει,
  • την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου
  • την ευαισθητοποίηση των νέων
  • τον εθελοντισμό.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η 7η, εκκίνηση στις 11 το πρωϊ απο την Πυροσβεστική Ναυπλίου. Στην πλατεία Συντάγματος, ομάδα του ΠΛΙ θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς.

Όπως είναι γνωστό ο Οκτώβριος είναι ο μήνας κατά του καρκίνου του μαστού. Στα πλαίσια των δράσεων του συλλόγου, οργανώνεται το «7ο Περπάτημα για τη ζωή».

 

“Η ιδέα της συμβολικής διαδρομής από την διάγνωση της ασθένειας μέχρι την ίαση, η αλληλεγγύη απέναντι σε κάθε άνθρωπο που νοσεί ή έχει νοσήσει, η αξία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού , η ευαισθητοποίηση των νέων αλλά και η αξία του εθελοντισμού, ας μας ενώσουν σε μια μεγάλη παρέα, που με αυτόν τον τρόπο θα μεταδώσει τον παλμό και το μήνυμά της σε όλη την πόλη”, αναφέρεται στην πρόσκληση του συλλόγου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ του συλλόγου 27510-68858. Επίσης στα γραφεία του διατίθενται μπλούζες του Συλλόγου στην συμβολική τιμή των 5 ευρώ.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ