Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΜηνυτήρια αναφορά απο την “Δυνατή Ερμιονίδα” για τον ΧΑΔΑ Διδύμων

Μηνυτήρια αναφορά απο την “Δυνατή Ερμιονίδα” για τον ΧΑΔΑ Διδύμων

Μηνυτήρια αναφορά προς τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, κατέθεσε η παράταξη “Δυνατή Ερμιονίδα” του κ.Γεωργόπουλου, αναφορικά με τον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων στο δήμο Ερμιονίδας και ειδικότερα στα Δίδυμα.

 

Η σχετική ανακοίνωση:

Η παράταξή μας, όπως είχαμε δεσμευτεί και προαναγγείλει σε παλαιότερη ανάρτηση με τίτλο “Καίγονται και θάβονται 2 εκατομμύρια ευρώ στα Δίδυμα!,” διαβίβασε μηνυτήρια αναφορά προς τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η διαχείριση δημόσιου ή δημοτικού χρήματος πρέπει να είναι χρηστή, να γίνεται με απόλυτη διαφάνεια και σύμφωνα -πάντα- με τους νόμους αλλά και το συμφέρον τον πολιτών.
Άλλωστε η προσφυγή στην δικαιοσύνη ήταν υποχρέωση του δημάρχου Ερμιονίδας μετά την 52/7.3.2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου μετά από δική του πρόταση, αποφασίστηκε αυτό κατά πλειοψηφία.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κ. Σφυρής δεν έχει παραλείψει, στους 28 και πλέον μήνες που πέρασαν από την λήψη της παραπάνω απόφασης, την κατά νόμο βασική υποχρέωση του, που είναι η υλοποίηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου . Είμαστε βέβαιοι ότι η Ελληνική δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της και θα αποδοθούν ευθύνες, εάν και όπου υπάρχουν.

Γραφείο τύπου  Δυνατής Ερμιονίδας”.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ