Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤίτλοι τέλους για τους “Δρόμους Πολιτισμού Αργολίδας 2018 - Τι έγινε χθες...

Τίτλοι τέλους για τους “Δρόμους Πολιτισμού Αργολίδας 2018 – Τι έγινε χθες στο Αρχαίο Θέατρο και τι μας είπαν Χειβιδόπουλος, Παναγιωτοπούλου, Στεφανόπουλος …(ΒΙΝΤΕΟ+40 ΦΩΤΟ)

Την τελευταία εκδήλωση στα πλαίσια των “Δρόμων Πολιτισμού Αργολίδας 2018” είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ στο Αρχαίο θέατρο Άργους.

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Επρόκειτο για μια χοροθεατρική παράσταση με την ονομασία “Σαν τις Ελιάς οι ρίζες μας…” σε σκηνοθεσία της Μόνικας Κολοκοτρώνη.

Μια παράσταση ύμνος των παραδόσεων του τόπου μας στην οποία συμμετείχαν με τα χορευτικά τους σχήματα: η Ελληνική Παράδοση, ο Χορευτικός Όμιλος Κιβερίου, το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού, το Πολιτιστικό Λαογραφικό Σωματείο Χορόσημο, ο Χορευτικό Σύλλογος Αργολίδας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Κίου και το Λύκειο των Ελληνίδων (Περιφερειακό τμήμα Κουτσοποδίου).

Δείτε στο βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV σε αυτή την ανάρτηση τι μας είπαν ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ελένη Παναγιωτοπούλου και ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Φάνης Στεφανόπουλος…

ΦΩΤΟ:

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ