Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΜε 8 θέματα συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. Δήμου Επιδαύρου

Με 8 θέματα συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. Δήμου Επιδαύρου

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Επιδαύρου έχει προγραμματισθεί για σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου (ισόγειο Δημαρχείου).

 

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

  1. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Επιδαύρου και του Δήμου Άργους-Μυκηνών για την υλοποίηση του έργου “ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ- ΜΥΚΗΝΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ”
  2. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Επιδαύρου και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου για την εκτέλεση του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, υποέργο: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»
  3. Απευθείας αγορά οικοπέδου για βοηθητικούς χώρους κοιμητηρίου Λυγουριού
  4. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών
  5. Υποβολή πρότασης για ένταξη στο CLLD/LEADER 2014-2020 στη Δράση 19.2.4 “Βασικές Υπηρεσίες και Ανάπλαση χωριών σε αγροτικές περιοχές” Υποδράση 19.2.4.3 της πράξης με τίτλο “Ανάπλαση πλατείας Δημοτικού Καταστήματος Τ.Κ. Δήμαινας”
  6. Τροποποίηση προϋπολογισμού 2018
  7. Σύσταση επιτροπής παροχής γνώμης προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την καταστροφή αντικειμένων που δεν έχουν καμία αξία (άρθρο 199 παρ 6 Ν. 3463/06)
  8. Ψήφισμα κατά των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ