Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΗ καυτή Αναστασία Γιουσέφ την Δευτέρα στο πάρτυ του UNIQUE HAIR στο...

Η καυτή Αναστασία Γιουσέφ την Δευτέρα στο πάρτυ του UNIQUE HAIR στο BIG FISH στην Καραθώνα

Λύθηκε ο γρίφος για το καυτό κορμί που θα είναι παρόν στο πάρτυ του UNIQUE HAIR που θα γίνει την Δευτέρα το απόγευμα στο  BIG FISH στην Καραθώνα του Ναυπλίου.

 

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι υπεύθυνη για την μουσική της εκδήλωσης θα είναι η κορυφαία DJ Εύα Λάσκαρη, που θα έρθει ειδικά για το πάρτυ και τους φίλους της Τάσο Ντίνη και Μαριάννα Τουρλούκη- Ντίνη ιδιοκτήτες του Unique Hair.

Ξέραμε επίσης ότι παρούσες στο πάρτυ θα είναι οι περισσότερες από 120 μαθητριες των σχολών κομμωτικής και αισθητικής Unique Hair από την Τρίπολη και την Κόρινθο που θα έρθουν με λεωφορεία, όπως και αυτές από το Ναύπλιο. Ξέραμε επισης ότι οι μαθήτριες των σχολών το πρωί της Δευτέρας και πριν το πάρτυ θα παρακολουθήσουν επίδειξη της τέχνης που σπουδάζουν στο κτήριο της σχολής στο Ναύπλιο.

Αυτό που δεν ξέραμε ήταν κάποια ονόματα – εκπλήξεις γνωστών μοντέλων, που θα είναι στο πάρτυ και θα ξεσηκώσουν την παραλία με την παρουσία τους, την εμφάνιση τους και το χορό τους.

Αυτό που ήδη μάθαμε όμως είναι, ότι ένα από τα γνωστά μοντέλα που θα αναλάβουν να δημιουργήσουν εξωτική ατμόσφαιρα και να ανεβάσουν τον πυρετό στα ύψη είναι η πληθωρική Αναστασία Γιουσέφ. Αυτό έκανε άλλωστε και όταν ήταν το 2017 βασίλισσα του καρναβαλιού στο Άργος. Οι φωτό από τότε το αποδεικνύουν…

Όσο περνούν οι ώρες τόσο η ένταση της αναμονής μεγαλώνει, αφού είναι πάρα πολλοί, κύρια άνδρες της περιοχής, που δεν θέλουν να χάσουν το καλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού, με την πλειοψηφία των παρευρισκόμενων να είναι γένους θηλυκού.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ