Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΕΥΡΩΠΗH Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήρθε στην Ευρώπη άκρως εντυπωσιακή (βίντεο)

H Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήρθε στην Ευρώπη άκρως εντυπωσιακή (βίντεο)

Υστερα από ένα μεγάλο διάστημα που ήταν… εξαφανισμένη, η Μελάνια Τραμπ επέστρεψε για τα καλά στο δημόσιο βίο.

Μπορεί στα τελευταία τους ταξίδια τόσο στο Καμπ Ντέιβιντ που πήγαν οικογενειακώς, αλλά και στην Ιαπωνία για τους G-7 η Μελάνια Τραμπ να μην ακολούθησε τον σύζυγό της, ωστόσο, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήρθε μαζί του στην Ευρώπη για την Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αλλά και τη συνάντηση με την βασίλισσα Ελισάβετ αύριο, στο κάστρο των Γουίνδσορ.

Και φρόντισε η επιστροφή της στο δημόσιο βίο να είναι άκρως εντυπωσιακή.

Χθες το μεσημέρι παρακολούθησε μαζί με τις υπόλοιπες Πρώτες Κυρίες και ένα Πρώτο Κύριο, ένα κονσέρτο για πιάνο και βιολί φορώντας ένα εντυπωσιακό μπλε Raf Simons για τον Calvin Klein φόρεμα (ο καλλιτεχνικός διευθυντής του CK είναι Βέλγος και προφανώς επέλεξε τον εν λόγω οίκο για να τιμήσει τη χώρα που την φιλοξενεί γνωρίζοντας άριστα τη διπλωματία της μόδας) και με τον μοναδικό της αέρα κατάφερε να… εξαφανίσει σχεδόν τις υπόλοιπες Πρώτες Κυρίες.

Το καλύτερο το φύλαγε, όμως, για το απόγευμα, όταν επέλεξε ένα λευκό, ημι-διάφανο Elie Saab φουστάνι για το κοκτέιλ πάρτι που δόθηκε στη βάση του ΝΑΤΟ για τους ηγέτες και τις συζύγους τους. δείτε το βίντεο:

Η Μελάνια Τραμπ έφθασε μαζί με τις άλλες Πρώτες Κυρίες στο πάρτι για να συναντήσουν τους συζύγους τους και παρότι και οι άλλες κυρίες είχαν προσπαθήσει πολύ, κατάφερε με ευκολία να κλέψει την παράσταση.

Καταδεκτική με όλες, ο φακός συνέλαβε την Μελάνια Τραμπ να συνομιλεί με τις Πρώτες Κυρίες με οικειότητα, μοιράζοντας ζεστά χαμόγελα.

Βέβαια, ξεχώρισε η συμπάθειά της στην Μπριζίτ Μακρόν, με την οποία κάθισαν από νωρίς μαζί στο κονσέρτο και την οποία δεν άφησε ούτε στη συνέχεια. Ηταν συνεχώς μαζί σχεδόν αχώριστες. Την ίδια χαρά έδειξε η Μελάνια Τραμπ όταν συνάντησε και τον Εμανουέλ Μακρόν, όπως και ο Ντόναλντ Τραμπ χάρηκε ιδιαιτέρως όταν συνάντησε την Μπριζίτ Μακρόν την οποία και έσπευσε να φιλήσει σταυρωτά, όπως κάνουν στην Ευρώπη. Μια Μπριζίτ Μακρόν η οποία στιλιστικά, αν και λιγότερο εντυπωσιακή, ήταν εξίσου κομψή. Με ένα LV δίχωμο κοστούμι για μια ακόμη φορά έδωσε τον ορισμό της γαλλικής φινέτσας.

Κομψότατος και ο μοναδικός Πρώτος Κύριος, σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, ενώ μέσα στην υπερβολή της ξεχώρισε και η Εμινέ Ερντογάν. Σύζυγος Σουλτάνου πλέον κάνει βασιλικές εμφανίσεις.

Πάντως και η Εμινέ φάνηκε να τα χάνει με το φόρεμα της Μελάνια Τραμπ. Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται να την κοιτάει άναυδη:
Την εντυπωσίασαν προφανώς τα κεντήματα του Elie Saab φουστανιού της Μελάνια, μιας και η ίδια αγαπά όχι μόνο την δαντέλα, αλλά και την υψηλή ραπτική. Και προφανώς μπορεί και την εκτιμά. Δείτε τo βίντεο:

Και η Μελάνια Τραμπ τίμησε τόσο την υψηλή ραπτική, όσο και τα διάσημα brands παπουτσιών και ρούχων πριν καν κάνει την… απόβασή της στην Ευρώπη. Φεύγοντας από το Λευκό Οίκο φορούσε μια μπεζ, σαφάρι, midi φούστα του Martin Grant, αξίας 830 ευρώ, με συγκλονιστικές γόβες Christian Louboutin, οι οποίες κοστίζουν 700 ευρώ.

Φθάνοντας στις Βρυξέλλες κατέβηκε από το αεροπλάνο φορώντας μια Burberry καμπαρντίνα αξίας 2.000 ευρώ με μαύρες γόβες Louboutin αξίας 900 ευρώ.

Το μπλε CK φόρεμά της κοστολογήθηκε στις 2.000 ευρώ, με λευκές γόβες φυσικά Louboutin, αξίας επίσης 900 ευρώ, ενώ το εντυπωσιακό Elie Saab κοστολογήθηκε στις 6.300 ευρώ και οι Louboutin γόβες της στα 900 ευρώ.

Κατάφερε να εντυπωσιάσει λοιπόν, με μια ντουλάπα αξίας περίπου 15.000. Αν και όπως μαρτυρούν τα βλέμματα των ηγετών δεν χρειαζόταν, η παρουσία της αρκούσε…

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ