Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΑντρέας Ουλής: Μια μεγάλη ευκαιρία είναι μπροστά μας - Η Χρυσή Αυγή...

Αντρέας Ουλής: Μια μεγάλη ευκαιρία είναι μπροστά μας – Η Χρυσή Αυγή με δικές της προτάσεις

Η αλλαγή του εκλογικού νόμου για την τοπική αυτοδιοίκηση  (Δήμους Περιφέρειες) φέρνει τα πάνω κάτω στην πολιτική ζωή του τόπου. Η αυτοδιοίκηση τύπου σουλτανάτο και καπετανάτου, με πανίσχυρους Δημάρχους και Περιφερειάρχες θα πάψουν να υπάρχουν με την απλή αναλογική. 

Του Ανδρέα Ουλή
Γραμματέα ΤΟ Αργολίδας
Χρυσής Αυγής

Σαφώς και γνωρίζουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ φέρνουν αυτό το νομοσχέδιο με γνώμονα το δικό τους συμφέρον, μιας και τα ποσοστά των πρώτων κοντεύουν να αγγίξουν μονοψήφια νούμερα και των δεύτερων να μην εμφανίζονται καν στις δημοσκοπήσεις. Θέλοντας να κρατηθούν με νύχια και με δόντια στις καρέκλες της εξουσίας, αδιαφορούν για την ακυβερνησία που θα δημιουργηθεί σε πολλές περιπτώσεις. Όπως και να χει όμως, η Ελληνική κοινωνία δεν είναι συνηθισμένη στο κλίμα συνεργασιών και συναινέσεων. Σε αντίθεση με τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου που για χάρη της εξουσίας συνεργάζονται και με τον διάβολο. Δεν είναι μόνο το τωρινό παράδειγμα  Τσίπρα Καμμένου αλλά και ΝΔ ΠΑΣΟΚ πριν, ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ πιο πριν, ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ακόμα πιο πριν μέχρι και ΝΔ με ΚΚΕ.

Όλοι συνεργάζονται με όλους. Εκτός φυσικά από τη Χρυσή Αυγή. Πιστοί στην ιδεολογία μας και στις κομματικές μας δεσμεύσεις, με απόλυτο σεβασμό στην ψήφο του Ελληνικού λαού, αρνούμαστε τη σύμπραξη με αυτούς τους γελοίους συνασπισμούς που ως μόνο σκοπό έχουν την εξαθλίωση των Ελλήνων.  Εμείς αγωνιζόμαστε για εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη.

Κατ επέκταση στο νομό Αργολίδας τόσο σε περιφερειακό όσο και σε δημοτικό επίπεδο η Χρυσή Αυγή επιβάλλεται να έχει τη δική της φωνή και πρόταση. Σε ότι αφορά τους συνδυασμούς του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στην Αργολίδα, θα υπάρξει ενημέρωση μέσω της τοπικής οργάνωσης στο άμεσο μέλλον.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ