ΒΙΝΤΕΟ: Η πρώτη συνέντευξη του Αντώνη ΛΥΜΠΕΡΗ για το αύριο του ΕΡΜΗ Κιβερίου και του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ

Όπως το sport.argonafplia.gr έχει γράψει από τις 8 Μαϊου 2018 “ο Παναργειακός είναι μια …ταλαιπωρημένη διοικητικά ομάδα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κάτι φαίνεται να πάει να αλλάξει φέτος.

- Advertisement -

 

 

Όλο το τελευταίο διάστημα, γίνονται πολλές κινήσεις, που αποσκοπούν στην οργάνωση του σωματείου από νωρίς. Είναι κοινό μυστικό, ότι με πρωτοβουλία του δημάρχου Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, έχουν προχωρήσει κάποιες κινήσεις. Ο Αντώνης Λυμπέρης φαίνεται πως θα είναι ο άνθρωπος που θα τεθεί επικεφαλής της κίνησης αυτής.

Ο επί σειρά ετών “αιμοδότης” του Ερμή Κιβερίου, όλα δείχνουν πως αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να μετακινηθεί στον ιστορικό Παναργειακό”.

Βρεθήκαμε με τον Αντώνη Λυμπέρη και του θέσαμε τα καυτά τρέχοντα ερωτήματα. Μας απάντησε ευθέως και οι απαντήσεις του δείχνουν ότι η ιστορική ομάδα του Παναργειακού την επόμενη σεζόν θα είναι μεταμορφωμένη. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά κύρια διοικητικά.

Άνθρωποι με εμπειρία και οικονομική επιφάνεια θα αναλάβουν τα ινία. Πάμε να ακούσουμε την πρώτη συνέντευξη του σχεδόν βέβαιου νέου προέδρου του Παναργειακού Αντώνη Λυμπέρη.

 

- Advertisement -

________________