Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑΑντίο κραγιόν -Αυτή είναι η νέα μεγάλη τάση στο μακιγιάζ

Αντίο κραγιόν -Αυτή είναι η νέα μεγάλη τάση στο μακιγιάζ

Τελευταία όλο και πιο συχνά ακούμε τον όρο powder, δηλαδή πούδρα, σε προϊόντα που όμως προορίζονται για τα χείλη.

Lip powders, powder lipsticks έρχονται για να μας κάνουν να ξεχάσουμε αυτό που τόσα χρόνια, α-πό μικρές ακόμα παρακολουθώντας τις μαμάδες μας να βάφονται με τα περιορισμένα τότε καλλυντικά τους- ξέραμε. Πως η πούδρα απλώνεται μόνο στο πρόσωπο.

Τα νέα προϊόντα χειλιών, τα πιο σύγχρονα, με συνεχώς new entries έχουν σαν βάση της σύνθεσης τους, την πούδρα.

Είναι μια τάση που έρχεται από που αλλού, από την Κορέα.

Οι κορεατικές καινοτομίες και τα μυστικά ομορφιάς φτάνουν μέχρι τα ράφια αλλά και έχουν καταφέρει να εισβάλλουν στα νεσεσέρ μας εδώ και μερικά χρόνια, βλέπε BB Cream, cushions και πολλά από ακόμα αγαπημένα μας επαναστατικά προϊόντα .

Έτσι, δεν ήταν παρά θέμα χρόνου τα powder lipsticks να πάρουν θέση και μάλιστα περίοπτη στο boudoir μας. Τί είναι όμως;

Τα κραγιόν κατασκευασμένα από σκόνη που λιώνει καθώς έρχεται σε επαφή με το δέρμα των χειλιών και το τελικό αποτέλεσμα είναι μάτ και πολύ απαλό στην υφή.

Εμπνευσμένα από το κλασικό τέχνασμα των μεγαλύτερων make up artist, που λέει πως απλώνοντας πούδρα πάνω από το κραγιόν σας, το χρώμα θα διατηρηθεί σταθερό για περισσότερο, δουλεύουν με αυτόν ακριβώς το τρόπο.

Είναι εύκολα στην χρήση και δεν μουτζουρώνουν ή ξεθωριάζουν. Τα χείλη δεν κολλάνε και έχετε την αίσθηση πως δεν φοράτε τίποτα.

Ακόμα χάρη στην μαλακή υφή τους και το muted χρώμα τους είναι οικοδομήσιμα και μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση μόνες σας, ενώ δείχνουν πολύ φυσικά.

Οι σκόνες για τα χείλη στην αγορά έρχονται σήμερα σε όλα τα σχήματα, τα μεγέθη και μορφές, από στικ μέχρι σκόνες και compact.

Για όλους αυτούς τους λόγους ξέρουμε πως όχι απλά είναι μια hot τάση στο μακιγιάζ των χειλιών αλλά πρόκειται να αλλάξει πολλούς από τους κανόνες που ξέραμε.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ