Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΟ 5ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Ρομποτικής 2018 ξεκινά από το Ναύπλιο

Ο 5ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Ρομποτικής 2018 ξεκινά από το Ναύπλιο

Ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πελοποννήσου θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 9:30 π.μ. στο χώρο ζωής και τέχνης “Φουγάρο”.

Οι Περιφερειακοί Διαγωνισμοί αποτελούν το πρώτο στάδιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, ο οποίος καταλήγει στην Αθήνα για τη διεξαγωγή του Τελικού.

Σε αυτή τη σελίδα θα ανακοινώνονται σταδιακά οι πληροφορίες που σχετίζονται με τη διεξαγωγή των επιμέρους Περιφερειακών Διαγωνισμών ανά την Ελλάδα. Οι ομάδες καλούνται να ενημερώνονται για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής του περιφερειακού διαγωνισμού της δικής τους περιοχής και οφείλουν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους πριν από αυτή την ημερομηνία.

Ο Τελικός του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο του Γαλατσίου.

Πραγματοποιήστε τώρα την εγγραφή σας!
Πραγματοποιήστε τώρα την εγγραφή σας στο διαγωνισμό για να κατοχυρώσετε τη θέση σας και να βοηθήσετε στη βέλτιστη δυνατή διοργάνωση των περιφερειακών διαγωνισμών!

Και μην ξεχνάτε! Με το που ολοκληρώσετε την εγγραφή σας θα σας σταλεί email με έναν εκπτωτικό κωδικό 10% για αγορές εξοπλισμού στο κατάστημα της Διερευνητικής Μάθησης (why.gr).

Η φόρμα εγγραφής είναι πλήρως επεξεργάσιμη και μπορείτε να την τροποποιήσετε ανά πάσα στιγμή. Συμπληρώστε τη μέχρι και τις 10/2/1018 (νέα ημερομηνία που ορίζεται κατόπιν αιτημάτων των συμμετεχόντων για παράταση).

Έγγραφα που απαιτείται να έχετε μαζί σας την ημέρα των Περιφερειακών:
Εκτυπωμένα και υπογεγραμμένα τα έντυπα γονικής συγκατάθεσης που θα βρείτε εδώ.
Για τις ανοικτές κατηγορίες, τα portfolios των ομάδων σας σε εκτυπωμένη μορφή και cd-rom με τυχόν πολυμέσα που συνοδεύουν το project σας (φωτογραφίες, βίντεο κ.λπ.)

πληροφορίες ΕΔΩ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ