Ο Γιάννης Γκιόλας για την δραστηριότητα προ του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Πελοποννήσου και το ποια έργα θα προκριθούν …(Συνέντευξη)

Αρκετά διαφωτιστική για το τι θα περιλαμβάνει το Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου που θα διεξαχθεί στην Τρίπολη την ερχόμενη εβδομάδα, ήταν η τηλεφωνική συνέντευξη του βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλα για το δελτίο ειδήσεων του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ Tv και τον δημοσιογράφο Μάνο Παπαδάκη.

- Advertisement -

 

Ο βουλευτής αναφέρθηκε στην έντονη δραστηριότητα που υπάρχει αυτές τις ημέρες με την ευκαιρία της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Τρίπολη. Αναφέρθηκε στις συναντήσεις του με τον εκπρόσωπο του Συντονιστικού γραφείου της κυβέρνησης για το περιφερειακό συνέδριο κ. Ιωάννη Βουλγαράκη, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας και με τους θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς για την προώθηση σημαντικών ζητημάτων της περιοχής.

Ο κ. Γκιόλας τόνισε ότι στα έργα που θα προταθούν από τους δήμους περιλαμβάνεται η ολοκλήρωση  του Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους και η   αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων στην περιοχή Ναυπλίας. Ανέφερε επίσης ότι επιδίωξη του είναι επίσης η δημιουργία βιολογικού καθαρισμού στα αντλιοστάσια της Λέρνας και η επέκταση του αρδευτικού δικτύου του Αναβάλου.

Ακούστε στο βίντεο αυτής της ανάρτησης τι ακριβώς είπε ο βουλευτής.

 

- Advertisement -

________________