Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΗ ΥΔΡΑ στην μεγαλύτερη έκθεση γενικού τουρισμού στην Βιέννη της Αυστρίας

Η ΥΔΡΑ στην μεγαλύτερη έκθεση γενικού τουρισμού στην Βιέννη της Αυστρίας

Από την πρώτη μέρα (11/01/2019) της συμμετοχής του Δήμου μας με δικό του περίπτερο (εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ) στην μεγαλύτερη έκθεση γενικού τουρισμού στην Βιέννη της Αυστρίας.

Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους του τουριστικού ρεπορτάζ. Το περίπτερο της Ύδρας μας επισκέφθηκε και η Πρέσβυς της Ελλάδας στην Βιέννη κ. Χρυσούλα Αλειφέρη.

Ιδιαίτερα ευχάριστη ήταν η στιγμή όταν επισκέφθηκαν το περίπτερο του Δήμου μας τουριστικοί πράκτορες τους οποίους είχα υποδεχτεί στο γραφείο μου στον Δήμο τόσο το 2016 όσο και το 2017.

Αύριο το πρωί (12/01/2018) θα πραγματοποιηθεί εθιμοτυπική συνάντηση μου με την Πρέσβυ μας στην Βιέννη στο κτίριο της Ελληνικής Πρεσβείας και το μεσημέρι θα παραχωρήσω συνέντευξη τύπου σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες όπου θα παρουσιάσω την Ύδρα ως Τουριστικό προορισμό.

Αργότερα το απόγευμα θα μιλήσω για το Νησί μας και σε διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό. Σύμφωνα με τους υπευθύνους του γραφείου του ΕΟΤ στην Αυστρία η Χώρα μας έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο της Αυστριακής τουριστικής αγοράς. Η Ύδρα μας είναι και εδώ!

Γιώργος Κουκουδάκης

Δήμαρχος Υδρας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ