Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠανευρωπαϊκή πρωτιά του ΞΕΕ για την πρωτοβουλία «Ελληνικό Πρωινό»

Πανευρωπαϊκή πρωτιά του ΞΕΕ για την πρωτοβουλία «Ελληνικό Πρωινό»

Στην επιβράβευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος για τη συνεισφορά του μέσω του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό» στη Διεθνοποίηση των Επιχειρήσεων, προχώρησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πριν λίγες ημέρες.

Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» του Ξ.Ε.Ε. συμμετείχε στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό «Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2017» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας, στον οποίο βραβεύτηκε ως National Winner στην κατηγορία «Υποστήριξη της Διεθνοποίησης των Επιχειρήσεων».

 

Ο διαγωνισμός, που θεσμοθετήθηκε το 2005, υποστηρίζει την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ενίσχυση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) που αποτελούν ζωτικό κομμάτι της ευρωπαϊκής οικονομίας η οποία και αντιπροσωπεύει ποσοστό άνω του 99% των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων. Επιβραβεύοντας καινοτόμες πρακτικές και πρωτοβουλίες, η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγνωρίζει τη σημασία της σύγχρονης επιχειρηματικότητας και έμπρακτα συμβάλει στη μεταφορά τεχνογνωσίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των εθνικών οικονομιών στο σύνολο της Ευρώπης.

συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ