Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΟ Κέβιν Σπέισι παραδέχεται ότι είναι ομοφυλόφιλος

Ο Κέβιν Σπέισι παραδέχεται ότι είναι ομοφυλόφιλος

Ο Κέβιν Σπέισι παραδέχεται ότι είναι ομοφυλόφιλος…

Ο Κέβιν Σπέισι αποκάλυψε το βράδυ της Κυριακής μέσω social media ότι είναι ομοφυλόφιλος, μετά τις καταγγελίες του επίσης ηθοποιού Άντονι Ραπ σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση πριν από 30 χρόνια.

0 58χρονος Σπέισι σε tweet του αναφέρει ότι είναι τρομοκρατημένος από τις κατηγορίες του συναδέλφου του ότι ο Σπέισι προσπάθησε να ανέβει πάνω του σε ένα πάρτι στο Μανχάταν, όταν ο Ραπ ήταν μόλις 14 ετών και ο ίδιος στα 26.

Αν και υποστηρίζει ότι δεν θυμάται τίποτα από το συμβάν το οποίο αποδίδει σε μεθύσι, ζητάει συγγνώμη από τον ηθοποιό. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ραπ το περιστατικό συνέβη το 1986 σε πάρτι του Σπέισι. Όπως λέει ο 46χρονος ηθοποιός, ο Σπέισι περίμενε να φύγουν όλοι οι καλεσμένοι, τον κάλεσε στο υπνοδωμάτιο του και προσπάθησε να προχωρήσει σε περιπτύξεις μαζί του. Ο Ραπ θυμάται ότι ήταν πολύ μεθυσμένος, τον έσπρωξε κι έφυγε.

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει ότι είναι καιρός «να αντιμετωπίσει άλλα πράγματα στη ζωή του». Διευκρινίζει μάλιστα ότι αν και στο παρελθόν είχε σχέση και με γυναίκες «τώρα επιλέγω να ζήσω ως ομοφυλόφιλος». Εδώ και πολλά χρόνια υπήρχαν φήμες σχετικά με την σεξουαλικότητα του, αλλά ο ίδιος αρνούνταν να δώσει απαντήσεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σπέισι έχει ως εξής:

«Τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση και θαυμασμό στον Άντονι Ραπ ως ηθοποιό. Είμαι εντελώς τρομοκρατημένος με αυτή την ιστορία. Ειλικρινά δεν θυμάμαι την συνάντηση, καθώς πρέπει να έχουν περάσει περίπου 30 χρόνια. Ωστόσο αν συμπεριφέρθηκα έτσι όπως περιέγραψε, ζητώ μία ειλικρινή συγνώμη για την απαράδεκτη- ανάρμοστη συμπεριφορά μου, η οποία ήταν αποτέλεσμα μέθης. Επίσης λυπάμαι για όλα αυτά τα συναισθήματα, που όπως ανέφερε κουβαλά όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή η ιστορία μου δίνει κουράγιο για να μιλήσω και για άλλα πράγματα σχετικά με την ζωή μου.

Γνωρίζω πως έχουν ειπωθεί πολλές ιστορίες εκεί έξω για μένα, μερικές από τις οποίες έχουν «πυροδοτηθεί» από το γεγονός πως προστατεύω πολύ καλά την ιδιωτική μου ζωή. «Οπως γνωρίζουν οι πιο στενοί μου φίλοι, στην ζωή μου έχω πάει με άντρες και με γυναίκες. Εχω αγαπήσει και είχα ρομαντικές σχέσεις με άντρες στην ζωή μου και τώρα επέλεξα να ζω ως ομοφυλόφιλος άντρας. Θέλω να το αντιμετωπίσω αυτό ειλικρινά και ανοιχτά και αυτό ξεκινά με την εξέταση της ίδιας μου της συμπεριφοράς».

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ