Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑΈτσι θα δείχνεις πιο αδύνατη και κομψή!!!

Έτσι θα δείχνεις πιο αδύνατη και κομψή!!!

Πόσες είναι οι φορές που έχετε βρει ένα τέλειο outfit αλλά όταν το δοκιμάζεται νιώθετε ότι δεν θα σας κολακεύει καθόλου. Αυτό συμβαίνει διότι δεν συνδυάζεις σωστά τα ρούχα σου. Η κάθε γυναίκα είτε είναι ψηλή, μικρόσωμη ή με περιττά κιλάκια μπορεί να αναδείξει τα δυνατά της σημεία και να καλύψει τις ατέλειες της, με το κατάλληλο ντύσιμο.

–Φορέστε μονόχρωμα! Τα μονόχρωμα ρούχα εκτός ότι θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο κομψή είναι ιδανικά για τις γυναίκες που έχουν λίγα κιλάκια παραπάνω. Προσπάθηστε, λοιπόν, όλο το outfit σας είναι στο ίδιο χρώμα. Μάλιστα, αν συνδυάζατε και τα παπούτσια και την τσάντα σας στο ίδιο χρώμα θα ήταν ακόμα καλύτερα.

–Προτιμήστε σκούρα χρώματα! Σκούρο χρώμα δεν είμαι μόνο το μαύρο. Μπορείτε να επιλέξετε το σκούρο μπλε, το μωβ, το κυπαρισσί ή το μπορντό. Αν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε αξεσουάρ ή ένα jacket σε ανοιχτή απόχρωση αφού έτσι θα κάνει αντίθεση και οι γύρω σας θα κοιτάνε αυτό.

–Προσοχή στα εσώρουχα! Φόρεσε σωστά εσώρουχα που σας κολακεύουν και αναδεικνύουν τις καμπύλες του σώματός σας. Φορώντας λάθος εσώρουχα τονίζεται τις ατέλειες σας, πετούν τα παχάκια σας ή ακόμα φαίνεστε με περισσότερα κιλά από αυτά που είστε!

–Φορέστε τακούνια! Το πιο αλάνθαστο μυστικο των περισσότερων γυναικών! Θα σας δώσει ύψος και θα σας κάνει να νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

–Προσοχή στα παντελόνια. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες. Προσέξτε να μην είναι ούτε πολύ στενά ούτε πολύ φαρδιά πάνω σας, γιατί έτσι θα τραβούν την προσοχή στην περιφέρεια και στα πόδια σας. Ακόμα, να μην έχουν τσέπες αφού προσθετουν βάρος και να εφαρμόζουν σωστά πάνω σας.

–Φορέστε pencil ή μακριές φούστες. Οι pencil φούστες δεν είναι κολλητές στους γοφούς και κάνουν τη σιλουέτα σου να δείχνει πιο αδύνατη. Θα αναδείξουν όμορφα το σώμα σου και μάλιστα θα σε κάνουν να φαίνεσαι και πιο αδύνατη! Δοκίμασε το!

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ