Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΑνακοίνωση Δ. Άργους Μυκηνών για τα αποτελέσματα εγγραφών στους παιδικούς σταθμούς

Ανακοίνωση Δ. Άργους Μυκηνών για τα αποτελέσματα εγγραφών στους παιδικούς σταθμούς

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε για τα πρώτα αποτελέσματα εγγραφών και επανεγγραφών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας για το σχολικό έτος 2017-2018.

Ακολουθεί πίνακας,που περιλαμβάνει ανά παιδικό σταθμό (κατά αλφαβητική σειρά με το επώνυμο νηπίου):
– Οι εγγραφές νηπίων μέσω ΕΣΠΑ.
– Επανεγγραφές και νέα εγγραφές νηπίων
– Απορριφθέντα νήπια και αιτιολογία απόρριψης αυτών
Παρακαλούνται οι γονείς να ενημερώσουν τηλεφωνικώς τις υπεύθυνες των παιδικών σταθμών που έχουν εγγραφεί αρχές Σεπτεμβρίου που ξεκινά η λειτουργία των Σταθμών, για την οριστικοποίηση της εγγραφής.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ

Τα εγγραφέντα και επανεγγραφέντα νήπια θα προσέλθουν τμηματικά από 4/08/2017 και μόνο έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση με την προϊσταμένη του παιδικού .
Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας προσαρμογής και η προσαρμογή είναι η εναρκτήρια παιδαγωγική δραστηριότητα και η επιτυχία της καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχή ένταξη των παιδιών στη ζωή του Σταθμού.
Για να επιτευχθεί ομαλή προσαρμογή απαιτείται πλήρης συνεργασία της οικογένειας με το προσωπικό του σταθμού.
ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ VOUCHER ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ
Από 25/8/2017 οι ωφελούμενοι γονείς (κάτοχοι) voucher που έχουν επιλεγεί και εμπεριέχονται στον πίνακα αποτελεσμάτων εγγραφής στις δομές του Δήμου μας, θα πρέπει να μπουν στην ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο εισόδου. Σημειώνεται ότι αν δεν συμπληρωθούν τα στοιχεία του ερωτηματολογίου εισόδου στην ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ, η εγγραφή – τοποθέτηση δεν θεωρείται έγκυρη για την ΕΕΤΑΑ και δεν θα ενεργοποιείται η «αξία τοποθέτησης» (voucher).
Έπειτα την 28/08/2017 και 29/08/2017, οι γονείς-ωφελούμενοι των voucher θα πρέπει να προσέλθουν στην Δ/νση παιδικών ώστε να ολοκληρώσουν την διαδικασία της εγγραφής. Επίσης θα πρέπει να προσκομίσουν εκτυπωμένη τη βεβαίωση του ερωτηματολογίου εισόδου. Αν δεν είναι εφικτό να γίνει από τον γονέα, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί παρουσία των ωφελουμένων από την προϊσταμένη Δ/νσης παιδικών σταθμών τις προαναφερθέντες ημερομηνίες.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ
Εγγραφές για τους κατόχους νοucher κατηγορίας Α2,Β2(ΝΗΠΙΑ) για τη δράση Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής 2017-2018 , συνεχίζονται από 30/8/2017 και έως 1/9/2017, με διάθεση θέσεων στους παιδικούς σταθμούς που υπάρχουν θέσεις(δεν καλύπτονται από επανεγγραφές και νέες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.)
Οι ενδιαφερόμενες ωφελούμενες θα απευθύνονται στο γραφείο της προϊσταμένης Δ/νσης παιδικών σταθμών κας Κουργιαλά Μάρθας στην οδό Ιακώβου Μάνου 23-Αργος, τηλ.2751068574).
Οι ωφελούμενες/οι θα πρέπει να ακολουθήσουν τις εξής ενέργειες:
– Εκτυπώνουν την αξία τοποθέτησης (νοucher) από την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (eetaa.gr)
– Προσέρχονται με το νοucher στη δ/νση παιδικών έχοντας μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο (οι ίδιες/οι οι ωφελούμενες/οι) και το βιβλιάριο υγείας του νηπίου (για φωτοτυπία εμβολίων) Παράλληλα θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΦΜ, τη ΔΟΥ, τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνά τους (και για τους δύο γονείς).
Όσες μητέρες χρειάζονται βοήθεια για την εκτύπωση του νοucher θα πρέπει να γνωρίζουν και το ΑΜΚΑ τους.
Ο πίνακας των αποτελεσμάτων αναμένεται να οριστικοποιηθεί τον Σεπτέμβριο με νέες εγγραφές που θα καλύπτουν τυχόν διαπιστούμενα κενά.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ Δ/ΝΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ -ΜΥΚΗΝΩΝ
ΜΑΡΘΑ ΚΟΥΡΓΙΑΛΑ

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ