Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΔΗΜΟΥ: Στην ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ σώζουν τους φοίνικες - Στο ΝΑΥΠΛΙΟ τους χάνουμε -...

ΔΗΜΟΥ: Στην ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ σώζουν τους φοίνικες – Στο ΝΑΥΠΛΙΟ τους χάνουμε – Νέες αιχμές κατά Λιάκη- Κωστούρου (+ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρές καταγγελίες έκανε για μια ακόμη φορά σήμερα ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας κ. Δημήτρης Δήμου.

Ο γεωπόνος στο επάγγελμα κ. Δήμου απάντησε στις τελευταίες δηλώσεις του γεωπόνου του Δήμου Ναυπλιέων κ. Λιάκη  λέγοντας ότι στους φοίνικες που παρακολουθεί το γραφείο του οι απώλειες σε φοίνικες είναι μηδαμινές ανγτίθετα από αυτές που παρακολουθούν οι γεωπόνοι του δήμου Ναυπλιέων.

Τόνισε επίσης ότι το κόστος ανάφοίνικα που είπε ο κ. Λιάκης στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι τρεις φορές μεγαλύτερο από αυτό που γνωρίζει αυτός. Επίσης ο κ. Δήμου αναφέρθηκε σε όσα κατά καιρούς έχει πει ο δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κωστούρος και τα απέκρουσε ως μη βάσιμα.

Τέλος ο κ. Δήμου έπλεξε το εγκώμιο του δήμου Ερμιονίδας και του αρμόδιου γεωπόνου εκεί ο οποίος από 800 περίπου φοίνικες της περιοχής του με την παρεμβατικότητα του δεν χάνει πάνω από ένα φοίνικα το χρόνο.

Πολύ ενδιαφέρουσες οι δηλώσεις του κ. Δήμου και οι απαντήσεις που έδωσε στα ερωτήματα της δημοσιογ΄ραφου κας Κατερίνας Κουρτέλη.

Παρακολουθείστε το βίντεο του VDmedia webTv σε αυτή την ανάρτηση.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ