Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΒΙΝΤΕΟ: Το κύπελλο Αργολίδας στην Νέα Κίο - Ένωση Λέρνας με Αργοναύτη...

ΒΙΝΤΕΟ: Το κύπελλο Αργολίδας στην Νέα Κίο – Ένωση Λέρνας με Αργοναύτη 0-2

Ο Αργοναύτης Νέας Κίου είναι ο κυπελλούχος Αργολίδας για την περίοδο 2016-2017, καθώς επικράτησε σήμερα στο ΔΑΚ Άργους της Ένωσης Λέρνας με 2-0.

Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές, με διάθεση κι από τις δυο ομάδες, το οποίο παρακολούθησαν περίπου 1000 άτομα.

Καλός ο ρυθμός που είχε το παιχνίδι απο την αρχή, αλλά οι δυο ομάδες κινούνταν στο χώρο του γηπέδου ανάμεσα στις δυο περιοχές.

Στο 35′ είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία. Ο Χ.Κάπλατζης από το κέντρο άνοιξε αριστερά στον Μουσταφά, αυτός σέντραρε, ο Μακρίδης έπιασε την κεφαλιά, ο Π.Κάπλατζης δεν πρόλαβε την μπάλα στο άλλο δοκάρι.

Στο 40′ η σειρά της Ένωσης Λέρνας να απαντήσει, με φάουλ του Αγγελόπουλου, όμως δεν βρήκε κανείς τη μπάλα. Στο 43′ ο Αντωνιάδης έπιασε κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, στέλοντας τη μπάλα λίγο έξω απο το δεξί κάθετο δοκάρι.

Αμέσως έφυγε στην κόντρα ο Αργοναύτης με τον Μουσταφά από δεξιά, λίγο πριν τη τελική γραμμή γύρισε παράλληλα τη μπάλα, ο Παππάς όμως έδιωξε πριν η μπάλα φτάσει στον Μακρίδη.

Πολύ καλύτερο ήταν το δεύτερο ημίχρονο και κι τους δυο αντιπάλους. Ο Αργοναύτης ξεκίνησε καλύτερα το δεκάλεπτο και είχε μια εξαιρετική ευκαιρία, όταν απο δεξιά ο Νέτζα πήρε απο τον Χατζησοφρωνίου κι έβγαλε στον Π.Κάπλατζη, αυτός βγήκε μόνος κι επιχείρησε αμέσως το σουτ, το οποίο εξουδετέρωσε ο Κατσαούνης.

Μετά το 60′ η Ένωση ανέβηκε και στο 65′ απο φάουλ του Αγγελόπουλου, στον προωθημένο Κατσίρη, αυτός γύρισε και πάλι στον Αγγελόπουλο, ο οποίος απο λίγο πλάγια έκανε το σουτ λίγο έξω.

Στο 70′ μπαλιά-τρύπα του Αγγελόπουλου στον Αϊβαλιώτη στην μεγάλη περιοχή αυτός μόνος, καθυστέρησε όμως, τελικά κλείσθηκε απο τους αντιπάλους και χάθηκε έτσι μια μεγάλη ευκαιρία.

Στο 80′ έγινε το 1-0 για τον Αργοναύτη. Από λάθος του Λιαγκριδώνη έξω από την περιοχή, πήρε ο Δριμούρας, βγήκε τετατέτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 82′ ο Μπόμπος έχασε τη μπάλα στο κέντρο, από φάουλ που δεν δόθηκε όμως, ο Μακρίδης από δέξια σέντραρε, με κεφαλιά ο Χατζόπουλος σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 92′ ωραία μπαλιά-τρύπα του Μουσταφά, ο  Μακρίδης ήταν οφσάιντ αλλά δεν πήγε στη μπάλα κι ο επερχόμενος Σύτι βγήκε μόνος και με πλασέ πέτυχε το 2-0.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Χρ.Αγγελόπουλος): Κατσαούνης, Διαμαντής, Παππάς, Μπόμπος, Λιαγκριδώνης (87′ Γκουριώτης)- Αντωνιάδης, Χατζησοφρωνίου, Κατσίρης- Καμπιώτης, Αγγελόπουλος, Αϊβαλιώτης (75′ Κρεμύδας).

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Χρ.Πούλος): Μπραϊμλάρι, Τσουρδίνης, Μπούκουρης, Χ.Κάπλατζης, Διαμαντής- Φλεβάρης, Μουσταφά, Π.Κάπλατζης (93′ Βασιλειάδης)- Νέτζα (89′ Σύτι), Μακρίδης, Δριμούρας (81′ Χατζόπουλος).

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ