Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΣυνάντηση της Υπ. Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τους τομεάρχες Τουρισμού των κομμάτων -...

Συνάντηση της Υπ. Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τους τομεάρχες Τουρισμού των κομμάτων – Παρών ο Γιάννης Γκιόλας

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά προσκάλεσε τους  βουλευτές -τομεάρχες τουρισμού των κομμάτων σε ευρεία συνάντηση στο Υπουργείο  προκειμένου να τους ενημερώσει για την πορεία και το έργο στον ελληνικό τουρισμό.

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν και  συμμετείχαν από το ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής κ. Γιάννης Γκιόλας και  ο συντονιστής του Τμήματος Τουρισμού κ. Γιώργος Καραχρήστος,  και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Γραμματέας Τουρισμού κα Γιώτα Τριγώνη. Συμμετείχε ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής κ. Μάνος Κόνσολας, η  υπεύθυνη του κοινοβουλευτικού ελέγχου σε θέματα τουρισμού από το Ποτάμι, κα Μάρλεν Σίντχομ, και την Ένωση Κεντρώων εκπροσώπησαν ο Τομεάρχης Τουρισμού βουλευτής κ. Μάριος Γεωργιάδης και ο συντονιστής του τομέα τουρισμού κ. Τρύφων Μουζακιώτης.

Η Υπουργός αναφέρθηκε στα διαδοχικά ρεκόρ του ελληνικού τουρισμού την τελευταία διετία και στα επιτυχημένα αποτελέσματα της εθνικής τουριστικής πολιτικής που σχεδιάστηκε σε βάθος τετραετίας και υλοποιείται με έμφαση στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, το άνοιγμα νέων ξένων αγορών, την διεκδίκηση και καθιέρωση νέων απευθείας πτήσεων, την ανάδειξη νέων ελληνικών προορισμών, την προώθηση του θεματικού τουρισμού, και την προσέλκυση νέων τουριστικών επενδύσεων.

Τους ενημέρωσε ότι το 2017 ξεκίνησε δυναμικά στις προκρατήσεις καθώς και για τον προγραμματισμό έργου του Υπουργείου για τη νέα χρονιά. Στο πλαίσιο αυτό τους προσκάλεσε να φέρουν τις δικές τους προτάσεις για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας.

Η κυρία Κουντουρά τόνισε ότι ο τουρισμός αποτελεί εθνική υπόθεση και για αυτό πρέπει όλοι ενωμένοι να συμβάλλουν στην ενίσχυσή του.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ