Περιπέτεια στην Κέρκυρα με κρατούμενο των φυλακών Ναυπλίου

- Advertisement -

Απέδρασε από το αστυνομικό τμήμα Κέρκυρας, αλλά… συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στη Λευκίμμη, λίγο πριν επιχειρήσει να περάσει εκτός νησιού με τα εκεί φέρρυ μποτ.

- Advertisement -

Ο λόγος για έναν 31χρονο Αλβανό υπήκοο, ο οποίος εκτίει πολυετή ποινή φυλάκισης για ληστείες, οπλοφορίες, απειλή με όπλο κλπ. Πρόκειται για κρατούμενο των φυλακών Τίρυνθας στο Ναύπλιο, ο οποίος είχε μεταφερθεί χθες στο νησί των Φαιάκων προκειμένου να ανακριθεί στο πλαίσιο υπόθεσης στην οποία είναι αναμεμειγμένος.

Άγνωστο ακόμα πως, ο κρατούμενος κατόρθωσε να το «σκάσει» από το κτίριο της Αστυνομίας Κέρκυρας, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός και να κινητοποιηθεί όλη η δύναμη της ΕΛΑΣ στο νησί εξαπολύοντας ανθρωποκυνηγητό.

Τελικά, ο δραπέτης εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο μετά τις 3 στην περιοχή της Λευκίμμης και οδηγήθηκε στα κρατητήρια με νέες κατηγορίες στο φάκελό του, αυτές της απόδρασης.

Μετά την απολογία του αλλά και την ανάκριση για την αρχική υπόθεση, ο Αλβανός κρατούμενος αναμένεται να επιστρέψει στο σωφρονιστικό κατάστημα του Ναυπλίου, στο οποίο και κρατείται.

Έχει ήδη διαταχθεί η διενέργεια έρευνας για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο κρατούμενος κατόρθωσε να διαφύγει από το Αστυνομικό Μέγαρο.

Πηγή: corfupress.gr

- Advertisement -