Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΠεριπέτεια στην Κέρκυρα με κρατούμενο των φυλακών Ναυπλίου

Περιπέτεια στην Κέρκυρα με κρατούμενο των φυλακών Ναυπλίου

Απέδρασε από το αστυνομικό τμήμα Κέρκυρας, αλλά… συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στη Λευκίμμη, λίγο πριν επιχειρήσει να περάσει εκτός νησιού με τα εκεί φέρρυ μποτ.

Ο λόγος για έναν 31χρονο Αλβανό υπήκοο, ο οποίος εκτίει πολυετή ποινή φυλάκισης για ληστείες, οπλοφορίες, απειλή με όπλο κλπ. Πρόκειται για κρατούμενο των φυλακών Τίρυνθας στο Ναύπλιο, ο οποίος είχε μεταφερθεί χθες στο νησί των Φαιάκων προκειμένου να ανακριθεί στο πλαίσιο υπόθεσης στην οποία είναι αναμεμειγμένος.

Άγνωστο ακόμα πως, ο κρατούμενος κατόρθωσε να το «σκάσει» από το κτίριο της Αστυνομίας Κέρκυρας, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός και να κινητοποιηθεί όλη η δύναμη της ΕΛΑΣ στο νησί εξαπολύοντας ανθρωποκυνηγητό.

Τελικά, ο δραπέτης εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο μετά τις 3 στην περιοχή της Λευκίμμης και οδηγήθηκε στα κρατητήρια με νέες κατηγορίες στο φάκελό του, αυτές της απόδρασης.

Μετά την απολογία του αλλά και την ανάκριση για την αρχική υπόθεση, ο Αλβανός κρατούμενος αναμένεται να επιστρέψει στο σωφρονιστικό κατάστημα του Ναυπλίου, στο οποίο και κρατείται.

Έχει ήδη διαταχθεί η διενέργεια έρευνας για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο κρατούμενος κατόρθωσε να διαφύγει από το Αστυνομικό Μέγαρο.

Πηγή: corfupress.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ