ΒΙΝΤΕΟ: Μια βόλτα στη χωματερή του Αμαριανού Ναυπλίου και τι μας είπε ο Μπάμπης Αντωνιάδης

Ένα πολύ σημαντικό θέμα που έχει αναδειχθεί τις τελευταίες ημέρες από τον δημοτικό σύμβουλο Μπάμπη Αντωνιάδη του συνδυασμού της “Άλλης Πρότασης” στο Δήμο Ναυπλιέων είναι αυτό της χωματερής στην περιοχή του Αμαριανού.

- Advertisement -

 

Πήγαμε και είδαμε την χωματερή που μάλιστα βρίσκεται μέσα σε ρέμα και παρεμποδίζει την ροή των βρόχινων νερών και πλάνα από αυτή μεταφέρουμε με το βίντεο αυτής της ανάρτησης.

Στη συνέχεια μιλήσαμε με τον δημοτικό σύμβουλο Μπάμπη Αντωνιάδη, ο οποίος μας σχολίασε το παρελθόν και το παρόν της χωματερής. Ο κ. Αντωνιάδης αναφέρθηκε και στον τρόπο που υπάρχει για να απαλλαγεί, με ελάχιστο κόστος εμπρός στα 600 χιλιάδες ευρώ του προϋπολογισμού της ετήσιας αποκομιδής, ο δήμος από το πρόβλημα των κλαδιών. Τέλος σχολίασε και την χωματερή της Καραθώνας, που χωρίς ντροπή συντηρεί ο δήμος και μάλιστα χωρίς να μπορεί να παρουσιάσει έστω και μια σοβαρή ενέργεια για την απαλλαγή του από αυτήν. 

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις Αντωνιάδη, αλλά και την βόλτα μας στην χωματερή του Αμαριανού, λίγο πιο πέρα από την Μυκηναϊκή Ακρόπολη της Μιδέας.

- Advertisement -

________________