Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕυχαριστήριο του Γυμνασίου Αγίας Τριάδας Ναυπλίου στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους

Ευχαριστήριο του Γυμνασίου Αγίας Τριάδας Ναυπλίου στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Αγίας Τριάδας Δέδες Κωνσταντίνος, ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του 1 ου Εργαστηριακού Κέντρου Άργους κύριο Καχριμάνη Αναστάσιο για την ευγενική παραχώρηση ηλεκτρονικών υπολογιστών καθώς και εργαστηριακού εξοπλισμού.

Η σημαντικότατη αναβάθμιση εξοπλισμού που έχει επιτελεστεί το τελευταίο διάστημα στο 1 ο ΕΚ Άργους, το καθιστά από τις πλέον εξοπλισμένες σχολικές μονάδες της Περιφέρειας Πελοποννήσου για όλους τους Τομείς και τις Ειδικότητες, με κυρίαρχο ρόλο στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και στην Επαγγελματική Κατάρτιση, στηρίζοντας και υποστηρίζοντας μαθητές, μαθητευόμενους, σπουδαστές, εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές του ΠΕΠΑΛ Άργους, του Εσπερινού ΕΠΑΛ Άργους, του Μεταλυκειακού έτους μαθητείας ΕΠΑΛ και της ΣΑΕΚ Άργους καθώς και επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς της Αργολίδας.

Στο αίτημα του Διευθυντή του Γυμνασίου Αγίας Τριάδας για παραχώρηση παλαιότερου
εξοπλισμού, ο οποίος δεν θα ήταν απαραίτητος για την λειτουργία του ΕΚ Άργους αλλά
σημαντικού για το Γυμνάσιο, υπήρξε άμεση και θετική ανταπόκριση από τον
κ. Καχριμάνη. Σημαντικότατη η συνεισφορά για την επιλογή, την διαχείριση και διευθέτηση του εξοπλισμού του υποδιευθυντή ΕΚ, Τσαγγούρη Μανώλη και των τομεαρχών ΕΚ, Πίτσα Δημήτρη, Αθανασάκου Δημήτρη και Αγγελοπούλου Όλγας, τους οποίους επίσης ο Δ/ντης του Γυμνασίου ευχαριστεί θερμά.

Είναι σίγουρο ότι οι δεξιότητες και οι ικανότητες που αποκτούν μαθητές και σπουδαστές μέσω του εξοπλισμού και των υποδομών του 1 ου Εργαστηριακού Κέντρου Άργους, θα τους παρέχουν τα εφόδια για μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

Ευχές για υγεία για όλους και Καλό Πάσχα!

Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Αγίας Τριάδας
Δέδες Κωνσταντίνος ΠΕ84 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ