Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο ΕΠΑ.Λ. Άργους στο Βουκουρέστι με τη δράση Erasmus+

Το ΕΠΑ.Λ. Άργους στο Βουκουρέστι με τη δράση Erasmus+

Το Πρότυπο ΕΠΑ.Λ. Άργους υλοποίησε με επιτυχία το δράση κινητικότητας Erasmus+ «Επαγγελματίες Υγείας: Προκλήσεις και Προοπτικές Εκπαίδευσης στα Πρότυπα Επαγγελματικά Λύκεια», με κωδικό αριθμό 2023-1-ΕL01-KA122-VET-000134587 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Από τις 05-03-2024 έως και τις 16-03-2024 δέκα-τέσσερις (14) μαθητές του Τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας της Β’ και Γ’ τάξης του σχολείου μας, με συνοδούς εκπαιδευτικούς την κυρία Κασκαφέτου Σωτηρία κλ. ΠΕ87.01 και την κυρία Μορώνη Αιμιλία κλ. ΠΕ06, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την φαρμακευτική σχολή στο Βουκουρέστι, δομές Υγείας όπως ιδιωτικό και δημόσιο νοσοκομείο, φυσικοθεραπευτήρια, ειδικά σχολεία και εταιρείες παραγωγής και εμπορίας ιατρικού υλικού. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος, όπως μουσεία και κάστρα, με στόχο τη γνωριμία των μαθητών με την τοπική κουλτούρα και παράδοση.
Οι συμμετέχοντες μαθητές είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με νέες προσεγγίσεις και πρακτικές στους τομείς εξειδίκευσης τους, να συνομιλήσουν με επαγγελματίες του χώρου και να ενισχύσουν την επαγγελματική τους ταυτότητα στον τομέα της Υγείας- Πρόνοιας και Ευεξίας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κύριο Ιωάννη Παπαϊωάννου Διευθυντή της Athena Study and Training SRL και όλο το προσωπικό της εταιρείας, για την υποστήριξη και καθοδήγηση που μας προσέφεραν ώστε να προσαρμοστούμε έγκαιρα και αποτελεσματικά στο νέο περιβάλλον.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ