Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕντυπωσίασαν Ντόμινο και Βενετσιάνοι στο Ναύπλιο (βίντεο)

Εντυπωσίασαν Ντόμινο και Βενετσιάνοι στο Ναύπλιο (βίντεο)

Μοναδική εμπειρία για όσους επισκέφθηκαν την πόλη του Ναυπλίου το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαρτίου 2024, με την  παράσταση των ντόμιμο αλλά και μια ομάδα Βενετσιάνων που με τα εντυπωσιακά τους ρούχα ενθουσίασαν τον κόσμο που φωτογραφίζονταν μαζί τους.

Το «Βενετσιάνικο Καρναβάλι» είναι ένας θεσμός που καθιερώθηκε το 1998 και αναφέρεται στο πέρασμα των Ενετών και το αποτύπωμα που άφησαν στην πόλη, στον τομέα των τεχνών, αλλά και την αρχιτεκτονική του Ναυπλίου και που θα πρέπει να οργανωθεί με μεγαλύτερη συμμετοχή και οργάνωση και να εστιάσει πάνω σε αυτό, της ημέρες του τριημέρου . Ο κόσμος έδειξε στην ομάδα των ” Βενετσιάνων” μια παρέα ατόμων από το Ναύπλιο αλλά και άλλες πόλεις που οργανώθηκαν για να περπατήσουν και να προσφέρουν θέαμα στους επισκέπτες οι οποίοι είδαν αυτό που ζητούσαν για να νιώσουν ” Βενετσιάνικο καρναβάλι ” ενώ τους σταματούσαν συνέχεια για να φωτογραφηθούν μαζί τους εντυπωσιασμένοι.

Τα ντόμινο ξεκίνησαν από την πλατεία Τριών Ναυάρχων και στην πλατεία Συντάγματος ντόπιοι και επισκέπτες παρακολούθησαν τα ντόμινο να χορεύουν στους ρυθμούς της ταραντέλας, Ένα ταξίδι στο χρόνο, στην τέχνη και τον πολιτισμό! Σε μια αυτοσχέδια κωμωδία πρωταγωνίστησαν τα Ντόμινο με τον Αρλεκίνο. εντυπωσιάζοντας το κοινό που χόρεψε στους ρυθμούς της ταραντέλας.  

Οι γιγαντόκουκλες της ομάδας Αrt25 μεταμφιεσμένες σε υπέρ ήρωες συμμετείχαν στο ξεχωριστό καρναβάλι δρόμου του Ναυπλίου.
Φιγούρες γνωστές και αγαπημένες σε μικρούς και μεγάλους, εμπνευσμένες από τους γνωστούς παιδικούς υπέρ ήρωες Batman, Superman, Cat Woman, Wonder Woman, Tick, Storm, She Halk, Riddler, Spiderman κλπ.. έκαναν την εμφάνιση τους στην πόλη για να επικοινωνήσουν, να διασκεδάσουν, να χορέψουν με μικρούς και μεγάλους και να μας δώσουν χαρά!
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ