Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΗ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ζητάει λήψη μέτρων για τον αγώνα με τον Παναργειακό...

Η ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ζητάει λήψη μέτρων για τον αγώνα με τον Παναργειακό το Σάββατο 16/3/2024

Δελτίο τύπου εξέδωσε η ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ για τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ το Σάββατο 16/3/2024

 ΘΕΜΑ: Λήψη μέτρων για τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

Κε Διευθυντά,

Όπως γνωρίζετε το Σάββατο 16/3/2024 θα διεξαχθεί ο ιδιαίτερα σημαντικός ποδοσφαιρικός αγώνας ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που μέχρι στιγμής έχουμε ο συγκεκριμένος αγώνας θα έχει την παρουσία περισσότερων των 3.000 Κορίνθιων φιλάθλων, καθώς είναι ο μοναδικός αγώνας που διεξάγεται στην Κορινθία, είναι έντονου βαθμολογικού ενδιαφέροντος και όχι μόνο.

Είναι πανελληνίως γνωστό ότι η ομάδα μας έχει υποστεί πολλές σφαγιαστικές διαιτησίες στην διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν σε αντίθεση με την ευνοϊκή μεταχείριση που έχει η ομάδα του Παναργειακού, με αποτέλεσμα την αλλοίωση του βαθμολογικού πίνακα και σήμερα να είμαστε ισόβαθμοι στην πρώτη Θέση του Γ’ ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι φίλαθλοί μας οι οποίοι θα κατακλύσουν το στάδιο είναι εξαγριωμένοι από την αδικία που έχουμε βιώσει, και καθώς την αναμέτρηση προτίθεται να την παρακολουθήσουν οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναργειακού, για την αποφυγή επεισοδίων και γεγονότων που θα είναι δυσάρεστα για όλους, παρακαλούμε να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου. 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ