Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο Φεστιβάλ Σοκολάτας έρχεται στο Ναύπλιο

Το Φεστιβάλ Σοκολάτας έρχεται στο Ναύπλιο

Το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο σοκολάτας στην Ελλάδα κάνει στάση στο Ναύπλιο, από την δημιουργική ομάδα Happy Elephant.

Το Φεστιβάλ Σοκολάτας είναι αφιερωμένο στην μεγαλύτερη ορμόνη της απόλαυσης και της ευτυχίας, στην σοκολάτα. Συγκεκριμένα, το φεστιβάλ θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να ζήσουν μια γλυκιά εμπειρία σοκολατογνωσίας μέσα από περίπτερα που θα φιλοξενήσουν κορυφαία εργαστήρια χειροποίητης σοκολάτας, με αξέχαστες γεύσεις από όλο τον κόσμο.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα workshops δημιουργικής απασχόλησης, στα οποία οι μικροί μας φίλοι θα λάβουν τον ρόλο του ζαχαροπλάστη και θα δημιουργήσουν μοναδικές σοκολατολιχουδιές και οι μεγάλοι μας φίλοι θα φτιάξουν την δική τους σοκολάτα, επιλεγωντας τα υλικά που θα την περιλαμβάνουν.

Επίσης, το φεστιβάλ θα έχει επιμορφωτικό χαρακτήρα καθώς θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια με θέμα την ιστορία της σοκολάτας από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα καθώς και την παραγωγή της σοκολάτας από τους κόκκους κακάο μέχρι την τελική της μορφή.

Μαζί φέρνει workshops, σοκολατοκαντίνες, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για παιδιά, choco-εκθέσεις και σοκολατοποιίες από κάθε γωνιά της χώρας.

Στο πάρκο Κολοκοτρώνη 16-17 Μαρτίου  Ώρες λειτουργίας: 10:00 εως 22:00.

Είσοδος ελεύθερη!

Με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ