Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤρόμος και αναστάτωση με πυροβολισμούς στους δρόμους της Νέας Κίου Άργους

Τρόμος και αναστάτωση με πυροβολισμούς στους δρόμους της Νέας Κίου Άργους

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς ξημερώματα Σαββάτου 2 Μαρτίου η Νέα Κίος του δήμου Άργους – Μυκηνών έγινε πεδίο μάχης , που ξεκίνησε από τον καταυλισμός Ρομά στην περιοχή Καρακάξα αλλά και σε δρόμους της Νέας Κίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες , για ακόμα μια φορά ομάδα 10 περίπου ατόμων με πυροβολισμούς επιτέθηκε σε ομοφύλους τους στον καταυλισμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνδρας και μια γυναίκα πιο ελαφρά οι οποίοι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.

Οι δράστες της επίθεσης στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε δυο αυτοκίνητα και στην προσπάθεια τους να διαφύγουν έπεσαν πάνω σε όχημα προκαλώντας φθορές, ενώ συνέχισαν να πυροβολούν προκαλώντας τρόμο και αναστάτωση στους κατοίκους του χωριού που δεν τολμούσαν να βγουν έξω.

Άμεσα έφτασε μεγάλη αστυνομική δύναμη για την αποφυγή εκτεταμένων επεισοδίων  ενώ η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών, υποψίες υπάρχουν το περιστατικό ενδέχεται να συνδέεται με την φωτιά που εκδηλώθηκε σε παράγκα του καταυλισμού την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ