Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυνάντηση Λιβάνιου μαζί με αντιπροσωπεία των Δήμων Άργους -Μυκηνών και Ναυπλιέων

Συνάντηση Λιβάνιου μαζί με αντιπροσωπεία των Δήμων Άργους -Μυκηνών και Ναυπλιέων

Συνάντηση με τον αν. Υπουργό εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο στις 28 Φεβρουαρίου, του Γιάννη Μαλτέζου μαζί με αντιπροσωπεία του Δήμου Ναυπλιέων υπό τον Δήμαρχο Δημήτρη Ορφανό και το βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό.

Ο Γιάννης Μαλτέζος μιλάει στην κάμερα για την συνάντηση:

“Το θέμα ήταν η εξεύρεση τρόπου αντιμετώπισης της δύσκολης κατάστασης στα οικονομικά των δύο δήμων, εν όψει της αναγκαιότητας κατάρτισης προϋπολογισμού και στους δυο μεγάλους δήμους του νομού.

Το ξέρει ο κόσμος ότι υπάρχει πρόβλημα στο να κλείσουμε προϋπολογισμό και στο δήμο Άργους που με αφορά αλλά από ότι ακούω και στο δήμο Ναυπλίου. Κλείστηκε ραντεβού με τον αρμόδιο των αναπληρωτή υπουργό εσωτερικών των κύριο Λιβάνιο, εκεί πήγαμε και συζητήσαμε μαζί με την με τον δήμαρχο Ναυπλίων Δημήτριο Ορφανό και αντιπροσωπείες συνεργατών και των δύο δήμων, παρόντος βέβαια του Γιάννη Ανδριανού, όπου είπαμε και δώσαμε στον υπουργό να καταλάβει , αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα στο να κλείσουμε τον προϋπολογισμό, δεν βγαίνουν τα λεφτά ,δηλαδή δεν είναι αντικειμενικό το θέμα για το τι δεν θα μπορούμε να κάνουμε, ζητήσαμε τη βοήθεια από την κυβέρνηση και από τον ίδιο προσωπικά για να μπορέσουμε να κλείσουμε τον προϋπολογισμό και να ξεκινήσουμε επιτέλους στο έργο μας όπως το έχουμε όπως θέλουμε να το διαμορφώσουμε στη διάρκεια της θητείας.”

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ