Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΕλλάς Σύρου-Παναργειακός 0-1 - Χρυσή νίκη με Τσιώλη στο 87ο λεπτό

Ελλάς Σύρου-Παναργειακός 0-1 – Χρυσή νίκη με Τσιώλη στο 87ο λεπτό

Ελλάς Σύρου-Παναργειακός 0-1,τεράστια νίκη για την ομάδα του Άργους. Ένας Παναργειακός που μετά το 20ο λεπτό είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Μέχρι εκείνο το σημείο η Ελλάς είχε δύο καλές στιγμές . Ο Παναργειακός στο πρώτο μέτος δημιούργησε ευκαιρίες με τους Ελευθεριάδη,De Souza, Τσούτση ,αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.
Το δεύτερο ημίχρονο πήγε στη δύναμη ,είχαν από μία καλή ευκαιρία οι δύο ομάδες, ο Παναργειακός με τον De Souza σε τετ α τετ με τον Μουλαρά που κατέληξε αόυτ και η Σύρος με τον Μηνά στο 85ο λεπτό με τον Καραργύρη που έβγαλε την κλάση μπλόκαρε την μπάλα κράτησε το μηδέν και δύο λεπτά αργότερα ο Τσιώλης που είχε μπεί στο 80ο λετπό,με κεφαλιά έγραψε το 0-1.
Τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη για την ομάδα του Παναργειακού επί ενός δύσκολου αντίπαλου που ειδικά μέσα στην έδρα του είναι πάντα ανταγωνιστικός (7 Ν-3 Ισ-1 Η)είχε πριν το σημερινό παιχνίδι. Ο Παναργειακός έβγαλε μέταλλο στο δεύτερο ημίχρονο, πίστεψε στη νίκη και την πήρε στο 87ο λεπτό με τη χρυσή αλλαγή του Γιώργου Βαζάκα. Με την νίκη αυτή ισοβαθμεί πλέον στη δεύτερη θέση με την Ρόδο, που ήρθε ισόπαλη νωρίτερα με την Μύκονο.
Η διοίκηση του Παναργειακού ευχαριστεί την ομάδα της Ελλάς Σύρου ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ 1929 για την άψογη φιλοξενία.
Την επόμενη αγωνιστική ο Παναργειακός αγωνίζεται εκτός στη Μύκονο
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ