Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΘρίλερ με τη σορό γυναίκας που βρέθηκε στη θάλασσα στον Πόρο -Το...

Θρίλερ με τη σορό γυναίκας που βρέθηκε στη θάλασσα στον Πόρο -Το σημάδι και τα κοσμήματα «δείχνουν» τη Σταυρούλα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη, καθώς εντοπίστηκε χθες σορός γυναίκας στον Πόρο, που πιθανότατα ανήκει στην αγνοουμένη.

Να σημειωθεί ότι η Σταυρούλα Γκουγκουλιά από την Κυψέλη, αγνοείται από το περασμένο καλοκαίρι.

Η σορός της εντοπίστηκε στον Πόρο, λίγες ημέρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισής της και εικάζεται πως αυτή είναι το θύμα, καθώς τα κοσμήματα που βρέθηκαν στη σορό δείχνουν πως είναι τα ίδια με εκείνα που φορούσε η 53χρονη γυναίκα, όπως και ένα σημάδι που φέρει στο σώμα

Η Σταυρούλα είχε εξαφανιστεί από τον Αύγουστο, ενώ τον Δεκέμβριο δόθηκε Missing Alert. Ουδείς έδειξε ενδιαφέρον, ενώ η σορός είχε εντοπιστεί στη θάλασσα από ψαρά στον Πόρο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 53χρονη γυναίκα φέρεται να είχε βουτήξει στον Φλοίσβο και για άγνωστα αίτια η σορός (εάν επιβεβαιωθεί πως είναι η ίδια) εντοπίστηκε στον Πόρο.

Τί είδε αυτόπτης μάρτυρας

Μάρτυρας φέρεται να είχε δει την γυναίκα στον Φλοίσβο να βγάζει τα ρούχα της και να βουτάει στη θάλασσα. Έχει γίνει λήψη DNA από τον πατέρα της γυναίκας, για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για την Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας δεν δείχνουν σημάδια εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατος επήλθε πιθανότατα από αυτοχειρία.

Η 53χρονη Σταυρούλα είχε δηλωθεί εξαφανισμένη τον περασμένο Αύγουστο από την Κυψέλη ενώ οι έρευνες είχαν στραφεί στη συγκάτοικό της, που είχε καταθέσει πως την ημέρα της εξαφάνισης η Σταυρούλα είχε επαγγελματικό ραντεβού, το οποίο όμως δεν επιβεβαιώθηκε.

iefimerida.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ