Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΔιοργανωτές του Αγροτικού Συλλαλητηρίου στην Αθήνα: Απομονώστε τους υπονομευτές του αγώνα μας

Διοργανωτές του Αγροτικού Συλλαλητηρίου στην Αθήνα: Απομονώστε τους υπονομευτές του αγώνα μας

Κάλεσμα στήριξης προς τον κόσμο της Αθήνας για την αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας απευθύνουν με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές του αγροτικού συλλαλητηρίου, καταγγέλλοντας τις όποιες ενέργειες αποσκοπούν στην υπονόμευση του αγώνα τους.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Ο αγροτικός κόσμος όλης της Ελλάδας δίνει μια μάχη που συνεχίζεται επί 3 εβδομάδες στα μπλόκα και με άλλες κινητοποιήσεις και κορυφώνεται με το μεγάλο, παναγροτικό, πανελλαδικό συλλαλητήριο και με τρακτέρ που οργανώνουν τα μπλόκα, την Τρίτη 20 Φλεβάρη, στις 6:30 μμ, στο Σύνταγμα, στην Αθήνα. Ο αγώνας μας στοχεύει στην ικανοποίηση από την κυβέρνηση συγκεκριμένων αγροτικών αιτημάτων που αφορούν στην επιβίωσή μας.

Ζητάμε από τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους, τους νέους των σπουδών, τους συνταξιούχους και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών της Αθήνας να συμμετάσχουν μαζί μας στο συλλαλητήριο για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στα δίκαια αιτήματά μας, που αφορούν και τους ίδιους, αφού από την δική μας επιβίωση για την οποία παλεύουμε εξαρτάται αν θα μπορούν να εξασφαλίσουν φθηνά, ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα για τη διατροφή τους και για την κάλυψη άλλων λαϊκών αναγκών.

Οποιαδήποτε άλλη, παράλληλη ή ξεχωριστή συγκέντρωση και κινητοποίηση που μπορεί να οργανωθεί στο χώρο του συλλαλητηρίου, με αιτήματα πέρα και έξω από το συγκεκριμένο πλαίσιο αγροτικών αιτημάτων που έχουν θέσει τα μπλόκα, ουδεμία σχέση έχει με τον αγώνα μας και, ουσιαστικά, στοχεύει στην υπονόμευσή του.

Καταγγέλλουμε τις όποιες ενέργειες αποσκοπούν στην συκοφάντηση και υπονόμευση του αγώνα μας και καλούμε όλους τους αγρότες και το λαό της Αθήνας να δώσουμε ενωμένοι τη μάχη στο συλλαλητήριο, απομονώνοντας κάθε προβοκατόρικο στοιχείο που αποτελεί «ξένο και εχθρικό σώμα» για το αγροτικό κίνημα.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!»

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ