Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΣε εορταστικό κλίμα η ετήσια εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη κοπή της πίτας...

Σε εορταστικό κλίμα η ετήσια εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη κοπή της πίτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νέου Σχολείου Αργολίδας

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη κοπή της πίτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νέου Σχολείου!

Το Σάββατο 10/2/2024 στο χώρο εκδηλώσεων «Pantazis Royal» στη Δαλαμανάρα Αργολίδας μαθητές, γονείς , εκπαιδευτικοί και φίλοι του Νέου Σχολείου ενώθηκαν σε έναν μεγάλο κύκλο και διασκέδασαν υπό τους ήχους του συγκροτήματος «PassepartouT»!

Η βραδιά ήταν μαγική!

Τα μέλη του Συλλόγου αφιερώνοντας αρκετό χρόνο επιμελήθηκαν την αρτιότητα της διοργάνωσης. Και ως είθισται, πλούσια δώρα δόθηκαν μέσω της λαχειοφόρου αγοράς στους παρευρισκόμενους.

Με την έναρξη της εκδήλωσης η κα Ιωάννα Κατερίνη, υποδιευθύντρια του Γυμνασίου απηύθυνε χαιρετισμό, κάνοντας μια σύντομη αναφορά στην παρουσία του Νέου Σχολείου στον εκπαιδευτικό χώρο της Αργολίδας.

Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στην πρόεδρο του Συλλόγου κα. Ελένη Λυτσόγιαννη, η οποία μέσω του καλωσορίσματός της ευχαρίστησε άπαντες για την συμμετοχή τους και την παρουσία τους και αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στους επαγγελματίες των νομών Άργους και Ναυπλιέων, για τα δώρα που γενναιόδωρα προσέφεραν για τη λαχειοφόρο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κος Νεκτάριος, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε υγεία και προκοπή σε όλους τους μαθητές.

Επιπλέον την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Βουλευτής Αργολίδος, κος Ανδρέας Πουλάς,  ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, κος Ιωάννης Μαλτέζος και ο δήμαρχος Ναυπλιέων κος Δημήτριος Ορφανός.

Την περιφέρεια εκπροσώπησε με σύντομο χαιρετισμό, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελ/σου στον τομέα της Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού κος Βασίλειος Σιδέρης. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κος Ιωάννης Μπούνος.

Από τους δύο νομούς, Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων, επίσης παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, καθώς και Πρόεδροι Νομικών Προσώπων των δήμων.

Σας ευχαριστούμε όλους, από καρδιάς!

Και του χρόνου, με υγεία!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ