Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗμερίδα με θέμα Ανάδειξη Πεζοπορικών Προορισμών - Προκλήσεις και Προοπτικές για την...

Ημερίδα με θέμα Ανάδειξη Πεζοπορικών Προορισμών – Προκλήσεις και Προοπτικές για την Αργολίδα

Οι φίλοι του Υγρότοπου Ναυπλίου Ν Κίου συμμετέχουν με εισήγηση στην ημερίδα με θέμα Ανάδειξη Πεζοπορικών Προορισμών – Προκλήσεις και Προοπτικές για την Αργολίδα.

Η ημερίδα διοργανώνετε από την Κοιν.Σ.Επ. Μονοπάτια της Ελλάδας με αντικείμενο την Ανάδειξη Πεζοπορικών Προορισμών, στην αίθουσα του βουλευτικού στο Ναύπλιο, τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:00.
Στόχος της είναι να συζητηθεί η οργάνωση ενός πεζοπορικού προορισμού, όπως η Αργολίδα, σε τρεις άξονες: Τοπικές Αρχές, Τοπικές Επιχειρήσεις Τουρισμού, Κοινωνία των Πολιτών.
Ομιλητές:
Αναστάσιος Χρόνης – Δήμαρχος Επιδαύρου
Φώτιος Δαμούλος – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αργολίδας
Ελένη Πανάγου – Φίλοι Υγροβιότοπου Ναυπλίου – Νέας Κίου
Φοίβος Τσαραβόπουλος – Διαχειριστής ΚοινΣΕπ Μονοπάτια της Ελλάδας
Η ημερίδα διοργανώνεται με τη συγχρηματοδότηση του Argolic Environment Foundation και την υποστήριξη του δήμου Ναυπλιέων.
Οι Φίλοι του Υγρότοπου Ναυπλίου Ν Κίου με την παρέμβαση τους θα καταθέσουν τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους για το παραλιακό μέτωπο Ναυπλίου Ν.Κίου.
Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία της Κοιν.Σ.Επ. Μονοπάτια της Ελλάδας Κοιν.Σ.Επ. – Paths of Greece. Ασχολείται με την ανάπτυξη πεζοπορικών κι ποδηλατικών προορισμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από το 2010. Έχει όραμά να γίνει η Ελλάδα ένας από τους δέκα κορυφαίους πεζοπορικούς προορισμούς στον κόσμο. Έχουμε μάλιστα την ευτυχή συγκυρία δύο από τα μέλη της Κοιν.Σ.Επ. Μονοπάτια της Ελλάδας να είναι από την Αργολίδα.
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ