Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤ.Ο.Ε.Β. Αργολίδας: Δεκαετής διακανονισμός των χρεών των ΤΟΕΒ - Μακάρι να γίνει...

Τ.Ο.Ε.Β. Αργολίδας: Δεκαετής διακανονισμός των χρεών των ΤΟΕΒ – Μακάρι να γίνει πράξη (βίντεο)

Στις 23 Δεκεμβρίου 2023 οι Τ.Ο.Ε.Β. Αργολίδας πραγματοποιήσαμε σύσκεψη με τους βουλευτές Αργολίδας και εκθέσαμε αναλυτικά την εκτός ελέγχου κατάσταση, με το αρδευτικό ζήτημα στην Αργολίδα.

Ζητήσαμε από τους βουλευτές να αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση σύσκεψης όλων των εμπλεκόμενων φορέων, τονίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης.

Στην εν λόγω σύσκεψη πρέπει να μετέχουν πέραν των πολιτικών και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης καθώς έχουν την ευθύνη της συντήρησης και της διοίκησης του έργου Αναβάλου.

Στις 8 Φεβρουαρίου 2024 κοινοποιήθηκε η οριστική παραίτηση του προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ. του ΓΕΟΒ Αργοναυπλίας, γεγονός που επιβεβαιώνει με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο την «εκτός ελέγχου κατάσταση του αρδευτικού».

Επανερχόμεθα σήμερα ζητώντας για 2η φορά από τους βουλευτές Αργολίδας να ενεργήσουν άμεσα από κοινού για την πραγματοποίηση της σύσκεψης υπηρεσιακών και πολιτικών παραγόντων αρμοδίων για τα ζητήματα του Αναβάλου.

Επισημαίνουμε ότι λόγω της ανομβρίας υπάρχει ήδη ζήτηση για νερό άρδευσης, που δεν μπορεί να ικανοποιηθεί.

Τ.Ο.Ε.Β. & Ομάδες Άρδευσης Αργολίδας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ