Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚλοπές σε αυτοκίνητα στα πάρκινγκ των ελληνικών γηπέδων

Κλοπές σε αυτοκίνητα στα πάρκινγκ των ελληνικών γηπέδων

Το «κόλλημα» των πολιτών με την ομάδα τους εκμεταλλεύονται οι αετυονύχηδες προκειμένου να αφαιρέσουν πολύτιμα αντικείμενα από ΙΧ.

Σε άντρο παραβατικότητας μετατρέπονται όπως φαίνεται οι χώροι στάθμευσης των μεγαλύτερων αθλητικών εγκαταστάσεων της χώρας μας, όταν αυτές φιλοξενούν κάποια αναμέτρηση.

Κυρίως σε κάθε ποδοσφαιρικό ή μπασκετικό ραντεβού τα πάρκινγκ των γηπέδων πλημμυρίζουν από αυτοκίνητα, τα οποία αποτελούν εύκολη λεία για τους αετονύχηδες που ξετρυπώνουν σαν τους… ποντικούς, προκειμένου να αφαιρέσουν από τα οχήματα οτιδήποτε πολύτιμο έχουν ξεχάσει οι οδηγοί μέσα σε αυτά.Οι συμμορίες εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι για τουλάχιστον μιάμιση ώρα δεν υπάρχει η παραμικρή κίνηση στο πάρκινγκ, μιας και οι ιδιοκτήτες των ΙΧ βρίσκονται εντός του γηπέδου, όντες απορροφημένοι στον αγώνα.

Ένα τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ακριβώς έξω από το ΣΕΦ, κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Αμαρουσίου.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο ιδιοκτήτης μιας Mercedes A-Class στην plug-in υβριδική έκδοση A250e αντίκρισε το φινιστρίνι στην αριστερή πλευρά του οχήματός του σπασμένο.

Ο μακρυχέρης είχε κατέβασει τα καθίσματα για να έχει πρόσβαση στο πορτμπαγκαζ και είχε ανοίξει το ντουλαπάκι κάτω από το υποβραχιόνιο, αναζητώντας κάποιο αντικείμενο με… ικανοποιητική χρηματική αξία. Για καλή του τύχη, δεν εκλάπη κάτι.

Ο κάτοχος του γερμανικού hatchback γνωστοποίησε το περιστατικό σε ομάδα στο Facebook, προκειμένου να επιστήσει την προσοχή των υπόλοιπων οδηγών, ώστε να μην βιώσουν την ίδια ταλαιπωρία.

Κατά το παρελθόν, αντίστοιχα περιστατικά έχουν σημειωθεί και στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, όπως μας έχουν αναφέρει κατά καιρούς αναγνώστες του carandmotor.gr.

Για να ελαχιστοποιήσουν οι οδηγοί την πιθανότητα να τους βγει η επίσκεψη στο γήπεδο ξινή, συνιστάται να μην αφήνουν σε κοινή θέα εντός του οχήματος αντικειμένα, και να αποφεύγουν τη στάθμευση του αυτοκινήτου τους σε απομακρυσμένα σημεία, με χαμηλό φωτισμό.

πηγη  www.carandmotor.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ