Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΜΕΣΣΗΝΙΑ23χρονος και 15χρονη νεκροί σε τροχαίο το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου

23χρονος και 15χρονη νεκροί σε τροχαίο το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου

Χθες (22.1.2024) το βράδυ, στο 68,3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πύργου-Μεθώνης, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, στο οποίο επέβαιναν -3- ημεδαποί, 23χρονος, 15χρονη και 31χρονος, αντίστοιχα, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δέντρο και στη συνέχεια σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 23χρονου και ο τραυματισμός των υπολοίπων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγες ώρες αργότερα η 15χρονη κατέληξε. Προανάκριση
διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Πιο συγκεκριμένα στο 7ο χλμ του δρόμου κοντά στο ύψος της Φαρακλάδας, ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής , και έπεσε σε δέντρο και στη συνέχεια σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Άμεσα στο σημείο ειδοποιήθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία που συνέδραμε με 3 οχήματα και 7 πυροσβέστες στις προσπάθειες απεγκλωβισμού.Δυστυχώς λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα ανασύρθηκε νεκρός ο συνοδηγός του οχήματος ένας 23χρονος άνδρας από την Κυπαρισσία, ο οποίος εκσφενδονίστηκε και βρέθηκε στο ποτάμι, ενώ βαριά τραυματισμένοι ήταν οι άλλοι δυο επιβαίνοντες μία 15χρονη κοπέλα και ένα άνδρας μεταφέρθηκαν στο γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας λόγω της εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασης της υγείας τους και τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ