Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑ«Ιδού η Ρόδος… ιδού και το πήδημα»! Δήλωση Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δ....

«Ιδού η Ρόδος… ιδού και το πήδημα»! Δήλωση Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσου

Αυτοί που συνετέλεσαν στην παράδοση του Δήμου Άργους Μυκηνών σε ανθρώπους μειωμένων προσδοκιών, ξύπνησαν και προσπαθούν να φανούν Περιβαλλοντικά ευαίσθητοι αλλά και ότι κρατούν αποστάσεις από τη δημοτική αρχή που οι ίδιοι αγωνίσθηκαν για να επικρατήσει.

Αναφερόμενοι στα πεπραγμένα μου το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποδείξουν την άγνοιά τους σε θέματα διοίκησης και νομοθεσίας.
Τους ενημερώνω λοιπόν και συγχρόνως τους παραδίδω στην κρίση των ξεγελασμένων Αργείων ότι, ο Δήμος Άργους Μυκηνών επιχείρησε κατ’ επανάληψη να συμμορφώσει τις Χυμοποιίες της περιοχής προς τα όσα ο νόμος επιβάλλει.

Συνάντησε όμως το κενό νόμου που δεν μας επέτρεπε την επιβολή και είσπραξη προστίμων. Αυτό ήταν αποκλειστική αρμοδιότητα της Περιφέρειας η οποία όχι μόνον (επί αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζου) δεν έπραξε τίποτα αλλά αντιθέτως τιμώρησε τους Δημότες του Δήμου Άργους Μυκηνών επιβάλλοντας πρόστιμο περίπου 80.000 ευρώ στην ΔΕΥΑΑΡΜ, δηλαδή στους Δημότες, για την ρύπανση του Αργολικού κόλπου που προκλήθηκε από τις χυμοποιίες.

Περιμένω να δω, και μαζί με μένα περιμένουν και οι Δημότες, αν ο νέος δήμαρχος και όσοι συνέβαλαν στην εκλογή του θα λάβει μέτρα, ανάλογα με τα δικά μας ή αν ο κ. Μαλτέζος θα τηρήσει ευγνώμονα σιωπή. Και με την ευκαιρία θέτω υπ’ όψη του κ. Μαλτέζου ένα ερώτημα: «Γνωρίζει ότι στην πλατεία συζητάνε ότι προεκλογικά ευεργετήθηκε ποικιλοτρόπως από Χυμοποιούς;

Γνωρίζει ότι του αποδίδουν πρόθεση ευγνωμοσύνης και ανταπόδοσης; Είναι διατεθειμένος να απαντήσει προς όσους του καταλογίζουν γκρίζες συμπεριφορές; Και θα το αποδείξει απαντώντας δημόσια αλλά κυρίως εμπράκτως ως έχων την ευθύνη από 1 ης Ιανουαρίου 2024»;
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!

Δήλωση Δημάρχου Άργους Μυκηνών
Δημήτρη Καμπόσου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ